23 Haziran’da Antalya Elazığlılar  derneği tarafından düzenlenecek olan Peynirli Ekmek Festivali ile Antalya’da Elazığ rüzgarı esecek.

YILDIRIM: ELAZIĞLILARA BÜTÜN ANTALYA DA KİLERE TANITILACAK

Antalya Elazığlılar Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Yıldırım, “ bu yıl onuncusunu gerçekleştireceğimiz peynirli ekmek festivalimizde Elazığ Belediyesinden kürsü başı ekibimiz gelecek yöresel ürünlerimiz orada ki Elazığlılara bütün Antalya da kilere tanıtılacak. Elazığ’ın Kültürü, Elazığ’ın bütün gelenek ve görenekleri, orada Elazığ’ın musikisi, folkloru, içli köftesi, giyimi kuşamı her türlü, orada Peynirli ekmeğini peynirimizi getirip buradan başkanımız Ali Güleroğlunun’da selamları var. Onlar kendileri yoğun olduğu için gelemediler” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: ANTALYA’DA ELAZIĞ RÜZGARI ESTİRECEĞİZ

Antalya’da Elazığ Rüzgarı estireceklerini kaydeden Yıldırım, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Antalya’da Elazığ rüzgarı estireceğiz. Müziğiyle, folkloruyla, gelenekleriyle, yemekleriyle her türlü inşallah çok güzel olacak. Çitayı yükseltmek için daha güzel bir şeyler yapmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah başarılı oluruz.” şeklinde konuştu.