Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kim Oluyor?

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine kimin atanacağı uzun bir süredir merak ediliyordu. Şuanda vekaleten Elazığ Vali Yardımcısı Mustafa Gül’ün Genel Sekreterlik görevini yürüttüğü göreve gelecek yeni isim üzerine Milletvekillerinin mutabık kaldığı ve ismin önümüzdeki günlerde atamasının yapılması beklendiği öğrenildi.

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kim Oluyor?

Temmuz ayı içerisinde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini sürdüren Mehmet Sabuncu’nun görevden alınmasıyla birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine kimin getirileceği merak konusu olmuştu.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından; İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine vekaleten Elazığ Vali Yardımcısı Mustafa Gül atanmıştı.

Uzun bir süredir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri’nin kim olacağı tartışılıyordu. Yapılan toplantılar ve değerlendirmeler neticesinde bir isim üzerine karar kılındı.

ALİ ŞİŞ’İN GENEL SEKRETERLİĞE ATANMASI BEKLENİYOR

AK Parti Elazığ Milletvekilleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanacak isimler üzerine görüştü ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Şiş’in Genel Sekreterlik görevine atanmasına karar verdi.  Milletvekilleri tarafından Ali Şiş isminin Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a iletilmesi ardından da Ali Şiş’in İçişleri Bakanlığı tarafından atanması bekleniyor.

ALİ ŞİŞ KİMDİR?

1974 doğumlu olan Ali Şiş, Elazığlı. Yüksek Lisans mezunu olan Şiş, İnşaat Mühendisi. Elazığ Belediyesi bünyesinde de çalışan Ali Şiş şuanda İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini sürdürüyor. İngilizce bilen Ali Şiş, evli.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ahmet GÜL
Ahmet GÜL - 4 yıl Önce

Düzgün ve şaibesi olmayan, mütavazi bir insan....

Nuri
Nuri - 4 yıl Önce

İyi bir seçim olmuş Hayırlı uğurlu olsun.

Vedat Yılmaz
Vedat Yılmaz - 4 yıl Önce

Çok da yakışır o makama

veysel
veysel - 4 yıl Önce

inşAllah ali bey olur. en azından dürüstlüğü bilinen ve memleketin adamıdır.

Eniz ERKAN
Eniz ERKAN - 4 yıl Önce

Güzide şehrimizdede bazen güzel şeyler oluyor liyakat ve ehliyet sahibi birinin bu göreve atanmış olması çok sevindirici çok umut verici Allah hayırlı etsin

Çağlayan
Çağlayan - 4 yıl Önce

Daha önceki görevlerinde gözlemlediğimiz kadarıyla doğru tercih yapıldığı kanaatindeyim.Dürüst bir insan.

veysel akdağ
veysel akdağ - 4 yıl Önce

İyi bir seçim olur Hayırlı uğurlu olsun inşAllah

D KARABULUT
D KARABULUT - 4 yıl Önce

Daha önceki başarılarından da anlaşılacağı gibi Ali bey iyi bir tercih olur.


SIRADAKİ HABER

banner137