Elazığ Vali Vekili Mustafa Gül, 2018 yılının son dakikalarında ziyaretini Keban Yolu’nda bulunan Polis Uygulama Noktasını ziyaret ederek başladı.

Vali Vekili Mustafa Gül ziyaretlerini Emniyet Müdürü Doğan Cangül, Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkçıoğlu ile birlikte kahraman Polis ve Askerlirimizi ziyaret etti.

GÜL: ELAZIĞ HUZUR KENTLERİNDEN BİRİSİ

Elazığ Vali Vekili Mustafa Gül, “Ekranları başında bizi izleyen Elazığlı hemşerilerimizin yeni yılını kutluyorum. Biz Elazığ Valiliği olarak her yıl tüm emniyet noktalarını geziyoruz ve görev yapan Askerimize, Polisimize kendilerine küçük hediyeler veriyoruz. Çünkü şu an eğlence mekanlarında yeni yılı vatandaşlarımız kutluyorlarsa burada Polisimizin, Askerimizin çok büyük emeği var. Yeni yılın Elazığ’ımız başta olmak üzere tüm ülkeye hayırlı olmasını diliyorum. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda asayişin sağlanması açısından gerekli tüm önlemler alındı. Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tüm tedbirleri aldı. Zaten Elazığ huzur kentlerinden birisi. Daha önce hiçbir sorun yaşanmamış. İnşallah hiçbir sorun yaşamadan yeni yıla gireceğiz, bir sorun yaşanmayacağını da ümit ediyorum. Sadece Olumsuz hava şarlatandan ötürü küçük kazalar oldu onlarda hafif yaralanmalı kazalar. İnşallah bir sıkıntı olmadan da yılbaşını geçireceğiz” dedi.

Vali Vekili Mustafa Gül ve beraberindeki heyetin bir sonraki ise Diyarbakır Yolu’nda bulunan Emniyet noktası oldu.

Vali Vekili Mustafa Gül, Vali Vekili Uhut Emre Koyuncu, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkçıoğlu görev başındaki güvenlik güçlerimizle sohbet ederek yeni yılını tebrik etti.

HABER: SITKI TAŞEL