Elazığ'ın Bazı Bölgelerinde Elektrik Kesintisi Yaşanıyor

Elazığ’ın bazı mahallelerinde saat 03.00 sıralarında elektrik kesintisi yaşandı. Bazı vatandaşlar kesintiden hemen önce bir patlama sesi duyduklarını ifade etti.

Elazığ'ın Bazı Bölgelerinde Elektrik Kesintisi Yaşanıyor

Elazığ’ın bazı mahallelerinde sabaha doğru saat 03.00 sıralarında elektrik kesintisi yaşandı. 

Fırat Elektrik tarafından yapılan açıklamada, “değerli müşterilerimiz oluşan arıza nedeniyle Elazığ Merkeze bağlı Abdullahpaşa, Cumhuriyet, Hilalkent, Çaydaçıra ve İzzetpaşa mahallerinde elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Ekiplerimiz arızalara müdehale etmekte olup bölgelere tahmini olarak sabah saat 5’de elektrik verileceği öngörülmektedir” denildi. 

Öte yandan bazı vatandaşlar elektrik kesintisinden hemen önce bir patlama sesi duyduklarını ifade ettiler. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise gökyüzünün bir anda aydınlandığını bir patlama sesinin geldiğini ve ardından elektriklerin kesildiğine dair paylaşım yaptılar. 

Ayrıca elektrik kesintisi nedeniyle hava sıcaklığının eksi derecelerin altına düştüğü Elazığ’da doğalgazlarda devre dışı kaldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Es
Es - 3 yıl Önce

We're herşey olabilir, çünkü hicbirseyden ibret alacak halimiz kalmadı.Ne deprem ne salgın,ne yangın ne Tufan hepimiz filim firildaga devam.Mustehaktir bize.

Jsjjqk
Jsjjqk - 3 yıl Önce

Eeie

SIRADAKİ HABER

banner137