Elazığ'ın Yeni Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Oldu

31 Mart 2018 seçim sonuçları Elazığ’da belli oldu. Elazığ’da resmi olmayan sonuçlara Elazığ’ın 24. Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları oldu.

Elazığ'ın Yeni Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Oldu

Elazığ'da seçim sonuçları belli oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre Elazığ'ın yeni belediye başkanı Şahin Şerifoğulları oldu. 

Elazığ'ın 24. Belediye Başkanı olan AK Parti'nin adayı Şahin Şerifoğulları, yüzde 40.4 oranında oy alarak belediye başkanı seçildi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yazık Şu Şehire
Yazık Şu Şehire - 5 yıl Önce

Yazıklar olsun % 40 oy verip Belediyeyi AKP teslim edenlere. Yarın pahalılıktan belediye hizmetlerinden şikayetçi olursanız Allah yüzbin belnızı versin.

Malatyalı
Malatyalı - 5 yıl Önce

Beğenmediğniz Mücahit Yanılmazı yarından sonra mumla arayacaksınız Elazığlılar. Köy oluyoruz Malatya Bingöl ü kıskanıyorsunuz ama çamura batmış araba gibi aynı partide patinaj yapıp duruyorsunuz ağlamaya sızlanmaya hiç hakkınız yok.

İsmet
İsmet @Malatyalı - 5 yıl Önce

Gelecek hiçbir Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz dan daha kötü olamaz, Elazığ da kötü Belediyecilik olursa Elazığda 24 Haziranda düşen 31 Kasımda da düşüşü hızlanan AK Parti oyları önümüzdeki Genel seçimde dibe vurur

erol
erol - 5 yıl Önce

Egede yaşıyorum.bu sonuca üzülmedim sevindim.çünkü herkes layık olduğu sekilde yönetilir.Elazığlı hemşerilerim daha iyisine layık değil.daha iyisini istemiyorlar anlamıyor musunuz? seviyorlar böyle köy olmayı.o zaman mutluluklar diliyoruz kendilerine.

Ahmet
Ahmet @erol - 5 yıl Önce

İzmirde yasiyorum izmirin koktugunu kim soyledi? akp belediyelerinin oldugu her yerde yasam kalitesi cok dusuk her yer beton ormani her sehir birbirine benziyor. Sehirlerde bir estetik yok. sehirlerin bir kisiligi yok. Yapilan tum arastirmalar CHP belediyelerinin oldugu yerlerde yasam kalitesinin daha yuksek oldugunu gosteriyor. surekli iftira yalan dolan seylere inaniyorsunuz. Yok İzmirde copler toplanmiyor yok İzmir kokuyor. gecin bunlari. Yillar once Elazigdan ciktim iyikide cikmisim aldigim en iyi karar bu olmus simdi anliyorum bunu.erol bey de yazmis İzmir Belediyesi oduller aliyor yurt disinda hep. Siz Elaziga bakin surekli oy verdiginiz kisiler ne yapmis Elaziga ona bakin siz. Yasam kaliteniz artmis mi daha iyi kosullarda yasiyor musununuz hayır. Yine goturup oy verdiniz iste.

erol
erol @erol - 5 yıl Önce

mehmet bey ben Aydında yaşıyorum İzmirde değil.kaldıki İzmirin koktuğu falan yok. İzmir belediyesi sürekli yurtdışında ödüller alıyor.size akp belediyenizle mutluluklar diliyorum.

İlhan
İlhan @erol - 5 yıl Önce

Mehmet kardeş, İzmir zannettiğin gibi kokmuyor ama bana göre CHP nin Bursa Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursayı az Farkla kaybeden Mustafa Bozbey,Eskişehir Yılmaz Büyükerşen, Beylik düzünde başarılı olan İstanbul da şimdi kazanan Ekrem İmamoğlu, Seyhan Belediye Başkanı ve şimdi Adanayı kazanan Zeydan karalar ın çeyreği kadar başarılı değil, bence Partisi ne olursa olsun bir Parti ceketimi koysam kazanırım diye düşündüğü yerlere hep başarısız ismleri koyuyor.Nasıl olsa başarıya ihtiyaç yok, kaybetme korkusu yok, öyle olunca çalışmıyor

mehmet
mehmet @erol - 5 yıl Önce

İzmir BOK kokuyor. Yine CHP ye verdi. Sana göre demek ki bok kokmaya layıklar...

oktay
oktay - 5 yıl Önce

Elazığlılar için şehrin gelişimi kalkınması ekonomisi sporu turizmi önemli degil..şu anki geri kalmışlığı köyden farkının olmayışı verilen sözlerin hiç birinin tutulmayışı onlar için önemsiz . ülkenin durumu ekonomisi eğitimi vs. önemsiz.gözü kapalı sorgulamadan araştırmadan oy vermişler yine . tuttuğunuz takım kazandı yine elazığ..yeni belediye başkanınla sana mutluluklar elazığ

?
? - 5 yıl Önce

ELAZIĞ halkı nankör emeğe saygısı yok pişman olmayasınız işsiz çocuklarınıza iş bulun

Sndlye
Sndlye - 5 yıl Önce

Keban Belediye Başkanı seçilen Fethiye tlı yı tebrik eder başarılarının devamın dilerim. ancak yeniden AKP ye geçerse de izzeti nefsi yok derim. Diğer adaylar nazarım da sandalyeden farkları yoktur.

Vahit
Vahit @Sndlye - 5 yıl Önce

Trenden İnenler bir daha Trene binemezler demişti Sayın Cumhurbaşkanı ama Fethiye Atlı Trenden inmedi Trenden indirildi. Bu nedenle geri alabilirler belki

Mert
Mert - 5 yıl Önce

Son dakika: Elazığlılar, yeni dönemde sıkça dile getirecekleri "Sahipsiz Elazığ" sloganları için şimdiden çalışmalara başladı... Ayrıntılar az sonra...

Cengiz
Cengiz - 5 yıl Önce

Arkadaş demek ki. Millet soyup soğana çeviren bu belediyecilik anlayışından memnun belediyeciliğin b sini bilmeyen adamları seçen bir memleket inşAllah Elazığı berbat eden 4 vekil arazi rantına daha çok devam eder. Şimdi araziciler yine arazi oldular ben koyun millet gördüm de ELAZIĞ kadar görmedin. Herşeyin en kötüsüne layıksınız emin olun


SIRADAKİ HABER

banner137