Elazığ ili olarak İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde 5. Salon - B510 no’lu stantta yer alınacak.  Fırat Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle Elazığ Valiliği himayelerinde Müdürlüğümüz başta olmak üzere ilimizden 3 ilçe belediyesi, 3 adet Seyahat Acentası ve 3 adet Turizm İşletme Belgeli otel ve ilgili sivil toplum kuruluşları ile birlikte yer alınacak.  İlin tanıtımı yapılacak ve fuara gelen ziyaretçiler stantta ağırlanacaktır. Fuarda, Elazığ’ı tanıtmak ve EMİTT fuarına Türkiye’den ve dünyadan katılacak olan turizm sektörü temsilcileri ile ilin sektör temsilcilerini buluşturarak ile turist akışını sağlamak temel amaçtır.

Fuar’da 88 m²’lik stant , Elazığ’ın doğal güzelliklerinin ve tarihi mekanlarının bulunduğu görsellerle süslenecektir. Stantta Fuar süresince Müdürlüğünce hazırlanan tanıtım materyalleri, broşür, harita, gezi rehberi ve afişler standı ziyaret eden misafirlere dağıtılacak, ziyaretçilere yöresel Ağın Leblebisi, Orcik, Pestil, Badem İçi, Badem Şekeri ve Çedene Kahvesi ikram edilecektir.

Tarihi ve kültürel mirasıyla Harput, Palu, Hazar Gölü ve Batık Şehir, Keban Çırçır Şelalesi, Hazarbaba Dağı ve Kayak Merkezi ve Ulu Cami “Come To Elazığ” sloganıyla Fuar’da tanıtılacaktır.

Fuarın resmi açılışı 25 Ocak 2018 Perşembe günü saat 11:00 de protokolün katılımı ile gerçekleştirilecektir