TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Elazığ Karakoçan FK, Medical Park Hastanesi ile sağlık sponsorluğu anlaşması sağladı.

Medical Park Elazığ Hastanesi’nde gerçekleştirilen sponsorluk imza törenine, Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü Başkanı Tuncay Kaymak, Kulüp İkinci Başkanı Serkan Gündoğdu ve Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Mahmut Yıldız katıldı.

YILDIZ: TAMAMEN ÜCRETSİZ BİR HİZMET ALACAKLAR

İmza töreninde konuşan Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Mahmut Yıldız, “Bir sağlık sözleşmesi yapmak için toplandık. Bir hayırlı olaya vesile olmak bizi tekrar gururlandırmıştır. Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nün futbolcuları, teknik heyeti ve sağlık çalışanlarıyla beraber hastanemizden 2020-2021 döneminde tamamen ücretsiz bir hizmet alacaklar” ifadelerini kullandı.

GÜNDOĞDU: YÖNETİM OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Elazığ Karakoçan FK İkinci Başkanı Serkan Gündoğdu da, “Medical Partk Hastanesiyle bir sözleşme gerçekleştiriyoruz. Bu sözleşmede bize önderlik yapan MahMut Yıldız Bey’e, ayrı zamanda Medical Park Hastanesi Yönetim Kurulu’na, Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü yönetimi olarak teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından imzalanan sponsorluk anlaşması karşılıklı olarak taraflara verilirken, hatıra resimleri de çektirildi