3. lig temsilcimiz Elazığ Karakoçan futbol kulübü 2. Başkanı Serkan Gündoğdu ve yönetim kurulu üyesi Engin Yılmaz, ilimiz spor taban birlikleri yöneticilerine bir dizi ziyarette bulundular.

Başkan Gündoğdu ve yönetici Yılmaz ilk olarak ASKF başkanı Mustafa Gür’ü ziyaret ederek üzerinde ismi yazılı olan formayı takdim ederlerken, ikinci ziyaret ise TÜFAD Şube Başkanı Münir Yılmaz’a yapıldı.

Burada da başkan Yılmaz’a Elazığ Karakoçan takımı forması armağan edilirken, heyetin son ziyareti ise Türkiye spor yazarları derneği Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç’a yapıldı.

Elazığ Karakoçan 2. Başkanı Serkan Gündoğdu ile yönetim kurulu üyesi Engin Yılmaz ve kulüp medya sorumlusu Abdullah Çakmak tarafından gerçekleştirilen ziyarette Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık da hazır bulundu.

Elazığ Karakoçan Futbol kulübü 2. Başkanı Serkan Gündoğdu, ziyaret esnasında Türkiye spor yazarları derneği Elazığ temsilcisi ve aynı zamanda Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç’a üzerinde ismi yazılı olan Elazığspor formasını armağan etti.

2. Başkan Gündoğdu, Coşkun Kamaç’ın ilimizin önemli spor duayenlerinden olduğunu ve ilimiz sporuna yıllarca hizmet ettiğini belirterek, emeklerinden dolayı teşekkür etti.

GÜNDOĞDU: COŞKUN KAMAÇ SPORUN İÇERİSİNDEN GELEN BİRİSİ

Gündoğdu, “Bugün ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Forma takdimlerimizi yaptık. Sabahleyin ASKF Başkanımız Sayın Mustafa Gür Bey’e formamızı, TÜFAD Başkanımız Münir Yılmaz Bey’e formamızı takdim ettik. Bugün de yine Elazığ’ımızda spora emeği çok büyük olan Coşkun Abimize veriyorum. Sporun yıllarca içinden biri olan ve emek veren birisi olduğu için. Aynı zamanda bu ziyareti de gerçekleştirdik. İnşallah bundan daha iyi şeyler olacak gibi” ifadelerini kullandı.

TSYD Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç da ziyaretten dolayı Elazığ Karakoçan futbol kulübü yöneticilerine teşekkür ederek başarılar diledi.

KAMAÇ: ELAZIĞ’IMIZI LAYIK OLDUĞU ŞEKİLDE TEMSİL ETMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ

Coşkun Kamaç, “Teşekkür ediyorum. Sağ olasınız, var olasınız. Bu ince jestinizden dolayı şahsınızda yönetim kurulunuza, Engin Hoca’ma, yurt dışında Sayın Tuncay Başkana teşekkür ediyoruz. Elazığ Karakoçan takımımızda ilimizin profesyonel takımlarından birisi. Onların da ileriki safhalarda inşallah daha üst liglerde yer alacak yeni kadrosu, yeni teknik heyeti, yeni futbolcularıyla birlikte inşallah Elazığ’ımızı layık olduğu şekilde temsil etmesini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.