İlimizin 3. Ligdeki temsilcilerinden Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü, iç saha maçlarının canlı yayını için Kanal Fırat ve Kanal 23 Televizyonlarıyla sözleşme imzaladı.

İl dışında önemli bir taraftar potansiyeline sahip olan Elazığ Karakoçan kulübünün maçlarının canlı yayınlanması için yapılan taleplere kayıtsız kalmayan yöneticiler, Kanal Fırat ve Kanal 23 Televizyonlarıyla sözleşme imzalayarak bu önemli talebi karşılamanın mutluluğunu yaşadılar.

Elazığ Karakoçan futbol kulübü tesislerinde yapılan karşılıklı sözleşmeyle mavi-beyazlı kulübün 2021-2022 sezonundaki iç saha maçları canlı olarak yayınlanacak.

Sözleşme imza törenine Elazığ Karakoçan futbol kulübü 2. Başkanı Serkan Gündoğdu ile Kanal Fırat Televizyonu Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç ve Kanal 23 Televizyonu Spor Müdürü Yusuf Boydak hazır bulundular.

2. başkan Serkan Gündoğdu, maçlarının canlı yayınlanması için özellikle yurt dışındaki hemşehrilerinden yoğun bir talep aldıklarını belirterek, bu talebi gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

İlimizin iki güzide televizyonu kanal fırat ve kanal 23’ün ulusal bir televizyon olarak dünyaya açıldığını belirten 2. Başkan Gündoğdu, İnşallah canlı yayınlanan maçlarda hem tribündeki hem de ekranları başındaki taraftarlarına iyi futbol ve iyi sonuç izlettireceklerini söyledi.

Kanal Fırat ve kanal 23 televizyonları, cumartesi günü ilimizde saat 15:00’de oynanacak olan Elazığ karakoçan-Siirt İl özel idare karşılaşmasıyla mavi-beyazlı temsilcimizin iç saha maçlarını Yusuf Boydak’ın anlatımı, Coşkun Kamaç’ın yorumlarıyla yayınlamaya başlayacak…