Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü, Lige Galibiyetle Başladı

Elazığ Karakoçan FK, misli.com 3. Lig 3. Grup’ta ilk hafta müsabakasında evinde ağırladığı Artvin temsilcisi Arhavispor’u uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.

Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü, Lige Galibiyetle Başladı

Elazığ Karakoçan FK, Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta ilk hafta müsabakasında evinde ağırladığı Artvin Temsilcisi Arhavispor’u uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 2-1’lik skorla mağlup ederek sezona 3 puanla başladı…

Saat 15:00’te Doğukent Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Ömer Kavurkacı, İsmail Sevindi, Burak Özbakır, Barış Kazer, Yaşar Kaan, Mehmet Eksik, Kaan Güdü, Ferhat Canlı, Fatih Kızılay, Batuhan Kaya ve Burak Kavlak 11’i ile başladı.

Diyarbakır Bölgesi Hakemi Mehmet Güngör’ün yönettiği müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle dönerken, her iki ekibin birer şutu direkten döndü.

2.Yarı’ya iyi başlayan Arhavispor’un ani gelişen atağında, Karakoçan defansının büyük hatasını affetmeyen Ahmet Akatın, attığı golle 48.dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın normal süresinin bitimine 9 dakika kala Arhavi’li Evren Horozal kırmızı kart gördü ve rakip 10 kişi kaldı.

Bu dakikadan sonra bütün hatlarıyla rakip yarı alanda gol arayan  Elazığ Karakoçan, 90+1’de Hüseyin Fıstıkçı’nın attığı golle eşitliği sağladı.

90+4’te ise Burak Kavlak, karambolde topla buluşan son oyuncu olarak topu Arhavispor ağlarına gönderdi ve temsilcimiz maçın bitimine saniyeler kala 2-1 öne geçti ve karşılaşma da bu skorla sona erdi.

Diyarbakır Bölgesi Hakemi Mehmet Güngör uzatma bölümlerinde oyundan çıkan Elazığ Karakoçan’lı Futbolcu Kaan Güdü’yü yedek kulübesinde 2.Sarı Karttan oyundan ihraç etti.

Mavi-Beyazlı Temsilcimiz 2020-2021 Futbol Sezonunun 2.Haftası’nda deplasmanda Çarşambaspor ile karşı karşıya gelecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137