Türkiye Futbol Federasyonu, Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan takımının da yer aldığı 3. Lig 2. Grup’ta 29. haftanın maç programını açıkladı.

MHK tarafından yapılan atamaya göre Mavi-Beyazlı  Temsilcimiz Elazığ Karakoçan takımının Çarşamba günü saat 14:00’te sahasında Esenler Erokspor ile oynayacağı maçı İzmir Bölgesi Klasman Hakemlerinden Önder Turgay Demirdak  yönetecek.

Hakem Demirdak’ın yardımcılıklarını ise Denizli Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemlerinden Harun Öztekin ile Aydın Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemlerinden Ahmet Oğuz Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Muğla Bölgesel Hakemlerinden Emre Can Tatlıyer olacak.

Öte yandan temsilcimiz Elazığ Karakoçan takımı, zorlu maçın hazırlıklarına yaptığı tek çalışmayla devam etti.

Saat 13.00’te Elazığ Belediyespor Tesisleri’nde yapılan antrenmanın bir bölümü ise çift kale şeklinde gerçekleştirilerek, Esenler Erokspor maçının taktiği denendi.

Antrenmana sakatlıkları süren Mehmet Eksik, Muhammet Can Öztürk ve Emirhan Çakır katılmadı. Sakat futbolcuların yanı sıra Umutcan Topalcı ve Burak Özbakır kart cezalısı olduğu için bu maçta forma giyemeyecekler.