Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Muzaffer Acar ve beraberindeki heyet Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’e ziyarette bulundular.

ENGİN: ELAZIĞ İLE BİR GÖNÜL BAĞLARI VAR

Elazığ’ın örf ve adetlerini İzmir’de de yaşatıyor diyen Belediye Başkanı Ali Engin, İzmir’de yaşayan Elazığlı kardeşlerimiz gelip gidemeseler bile Elazığ ile bir gönül bağları var. Gönül birlikteliği ile İzmir’de bulunan hemşerilerimizle birlikte bu kültürü yaşıyor ve yaşatıyorsunuz. Sizler bunu en güzel şekilde gerçekleştiriyorsunuz. Dernek faliyetlerinizde elimizden gelen desteği vermeye her zaman hazırız. Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Muzaffer Acar ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum dedi.

ACAR: ELAZIĞ’I HER YÖNÜ İLE YAŞATMAYA ÇALIŞIYORUZ

Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Muzaffer Acar, “Elazığ kültürünü çok uzaklarda olsakta elimizden geldiğince yaşatıyoruz. İzmir’in 71 yıllık en eski derneklerinden biri olmamız nedeniyle attığımız her adımın önce ülkemize sonra ise memleketimiz olan Elazığ’ı her yönü ile yaşatmaya çalışıyoruz. İzmir’de hemşerilerimiz ve yönetim kurulumuz ile gerçekleştirmek için büyük gayret gösteriyoruz. Seçim döneminde bizleri dernekte ziyaret etmiştiniz bundan son derece memnuniyet duymuştuk. Bizler de sizi bu göreve seçilmeniz dolayısıyla ziyaret ederek tebrik etmek istedik. Bizi içtenlikle kabul ettiğiniz için ve bize verdiğiniz destek içinde ayrıca size ve ekibinize çok teşekkür ediyor, yeni görevinizin hayırlı olmasını ve başarılar getirmesini diliyoruz” diye konuştu.

Toplantı sonrasında Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Muzaffer Acar ve yönetim kurulu üyeleriyle Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin hatıra fotoğrafı çektirme ile son buldu.