Elazığ Lisesi, Online Eğitime Geçti

Elazığ Lisesi, Online olarak uzaktan eğitime başladı. Yaşanan süreçte öğrencilerin ders açığının kapatılması ve TRT üzerinden yapılan yayınlara destek olma amacıyla yapılan eğitimlerden, farklı okul öğrencilerde faydalanabiliyor.

Elazığ Lisesi, Online Eğitime Geçti

KOVİT-19 ile mücadele kapsamında okullarda eğitime ara verilmesiyle birlikte TRT ve EBA üzerinden verilen eğitimlere destek olmak amacıyla Elazığ Lisesi’nde online eğitime başladı.

Amaçlarının öğrencilerin fen ve sosyal bilimler derslerindeki açığı kapatmak olduğunu ifade eden Elazığ Lisesi Müdürü Erdal Aydın, öğrencilerden ve velilerden destek aldıklarını söyledi.

AYDIN: ÖĞRENCİ İLE AKTİF İLETİŞİME GİRME İMKANI OLUŞTURDUK

Elazığ Lisesi Müdürü Erdal Aydın “Arkadaşlarla online eğitim üzerine bir konferans düzenledik. Yine evimizde oturarak arkadaşlarla bu fikrin görüşün alış verişinde bulunduk. Neticede olarak bunu olabileceğine öğrencilerimize bu konuyu açtık. Öğrencilerimize ilk etapta kendi sitemiz üzerinde yaptığımız duyuru neticesinde 335 tane öğrencinin aynı gün bizim sitemize girdiğini buna sıcak baktıklarını görünce tekrar arkadaşlarla bir telekonferans düzenleyerek arkadaşlarla görüş alışverişinde bulunduk. Sonra bu programı hayata geçirdik. Amacımız öğrencilerimizin fizik, kimya, biyoloji, matematik, tarih, coğrafya, İngilizce ve edebiyat gibi derslerde varsa eksikliklerini gidermek, bire bir öğretmene ulaşıp öğretmeni ile görüş alış verisinde bulunması işlenen konuların müfredat doğrultusunda varsa bir eksikliğini öğrenciye sorması öğrenci ile aktif iletişime girme imkanı oluşturduk” diye kaydetti.

Uzaktan Eğitimden farklı okul öğrencileri de yararlanabiliyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Murat
Murat - 4 yıl Önce

Öğrencilerimiz için her şeye değer.

SIRADAKİ HABER

banner137