Elazığ Lisesi’nden Anlamlı Etkinlik

Elazığ Lisesi öğrencileri tarafından kermes düzenlendi. Düzenlenen kermesten elde edilen gelirler okulun ihtiyaç sahibi öğrencilerine umut olacak.

Elazığ Lisesi’nden Anlamlı Etkinlik

Elazığ Lisesi öğrencileri tarafından okulun ihtiyaç sahibi öğrencileri için kermes düzenlendi.

Düzenlenen kermesin önce açılışı yapıldı.

Ardından kermese katılan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Karakaya kermesi gezerek öğrencilerle sohbet etti.

ÇOLAK: GENÇLERİMİZİN MUTLULUĞUNU GÖZLERİNDE GÖRMEK BİZİM İÇİN ERİŞİLMEZ BİR DEĞERDİR

Elazığ Lisesi Müdürü Tuncay Çolak, kermesin okulun ihtiyaç sahibi öğrencileri için düzenlendiklerini belirterek, “Amacımız kermes ve kermesin sonuçlarıyla ilgileniyoruz. Bu sonuçlardan çıkarabileceğimiz dönüt şu olur; ihtiyacı olan gençlerimizin mutluluğunu gözlerinde görmek bizim için erişilmez bir değerdir” ifadelerinde bulundu.

YILMAZ: KAYNAŞMA VE DAYANIŞMAYI SAĞLAYAN ORGANİZASYONLARIMIZDIR

Elazığ Lisesi Okul Aile Birlik Başkanı Dilek Yılmaz kermesin amacına değinerek, “Geleneksel kültürümüzde yer alan kermesler kaynaşma ve dayanışmayı sağlayan organizasyonlarımızdır. Biz bir yandan öğrencilerimize öğretmenler dayanışmasını sağlarken öte yandan ekonomik alanda öğrencilerimize küçük de olsa küçük bir katkıda bulunuyoruz” diye konuştu.

KARAKAYA: EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Karakaya, “Buradan elde ettikleri geliri okullarındaki ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilerimize dağıtılıyor. Ben bundan dolayı okul müdürümüzü, idarecilerimizi kendilerine destek veren okul aile birliği başkanlarımızı ve emeği geçen bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye ifade etti.

Kermesin ardından öğrenciler doyasıya eğlendi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137