Elazığ Merkezli 4 İlde Operasyon Düzenlendi

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlü tarafından Elazığ merkezli 4 ilde yapılan başarılı çalışmada 1454 karton gümrük kaçağı sigara ve 46 adet gümrük kaçağı içki ele geçirildi. Operasyon esnasında yakalanan 3 şahıs çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Elazığ Merkezli 4 İlde Operasyon Düzenlendi

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 4 ilde yapılan başarılı çalışma sonucunda 1454 karton gümrük kaçağı sigara ve 46 adet kaçak içki ele geçirildi.

Operasyonda yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle; “Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce ilimize gümrük kaçağı içki, çay, sigara getiren ve satan şahıslara yönelik Elazığ merkezli aralarında Şırnak, Gaziantep ve Mardin’in de bulunduğu illerde 17.07.2018 tarihinde yapılan operasyonda, toplam 1454 karton(14540 paket) gümrük kaçağı sigara, 46 adet gümrük kaçağı içki ele geçirilmiş ve 18.07.2018 tarihinde adli mercilere çıkartılan şüpheli 3 şahıs mahkemece tutuklanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137