Elazığ Milli Takıma Uğurlu Geldi

Avrupa Altın Liginin son iki sezondaki şampiyonu a milli erkek voleybol takımımız, 2022 sezonu Avrupa Altın Ligi ilk müsabakasında bugün Elazığ Fırat Üniversitesi salonunda Slovakya’yı konuk etti. Saat 17:30’da başlayan karşılaşmadan milli takımımız galibiyet ile ayrıldı.

Elazığ Milli Takıma Uğurlu Geldi

A Milli Erkek Voleybol takımımız, Avrupa Altın lig müsabakalarına Elazığ’dan start verdi.

Son iki sezonda Avrupa Altın lig şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza atan ay-yıldızlı takımımız, 2022 sezonunun Avrupa Altın lig maçlarına Elazığ’da Slovakya müsabakasıyla iyi bir başlangıç yaptı.

Zorlu müsabakanın hazırlıklarını Elazığ’da sürdüren ve bugün saat 17:30’da başlayan müsabaka Fırat Üniversitesi çok amaçlı spor salonunda oynandı. Yaklaşık 6 b,n taraftar milli takımıza büyük bir destek verdi.

İlk sette millilerimiz 15-25, ikinci sette 20-25, üçüncü sette ise 25-20 sayıları ile 3-0 sahadan galip ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2022, 19:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
kerem
kerem - 2 yıl Önce

Tebrikler milli takım, teşekkürler Gakgoşlar. Bu arada Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Malatyalı Mehmet Akif Üstündağ'a bu önemli maçı Elazığ'da oynatma fırsatı verdiği için teşekkürler...

Gs1905
Gs1905 @kerem - 2 yıl Önce

He gara gardaş heee

İşe yaramayan iş kur müdürü
İşe yaramayan iş kur müdürü - 2 yıl Önce

Allah için bu şehirde iş kur müdürünün iş gördüğünü duyan gören var mı? İşine gelmeyen elamanını bir çırpıda silen vefasız birisi! Görevden alınacaktı vekillere yalvardı koltuğu kurtardı! Allah yanına koymaz iş bilmez iş müdürü!

SIRADAKİ HABER

banner137