Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) “Vekâletle Kurban” ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlara online ve şubeleri aracılığı hizmet götürmeye devam ediyor.

Elazığ Müftülüğü, online ve şube hizmetine ek olarak her yıl açtığı Kurban Bağış Çadırı’nı bu yılda vatandaşların hizmetine sundu.

SARIKAYA: HAFTANIN 7 GÜNÜ HİZMET VERECEĞİZ

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda (PTT Meydanı) açılan çadırın haftanın 7 günü 09 ile 18 saatleri arasında hizmet vereceğini belirten İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya, Edibe Can Müftülük Sitesi 1. Katında bulunan TDV Elazığ Şubesi’nin ise yine haftanın 7 günü 08 ile 18 saatleri arasında vatandaşların vekâletle kurban bağışlarını kabul edeceğini ifade etti.

“VEKALETLE KURBAN BAĞIŞI YAPILABİLECEK”

Bu yılki kurban bedelinin yurt içi 890 TL, Yurt dışı ise 725 TL olarak belirlendiğini söyleyen Müftü Sarıkaya tüm vatandaşların gönül rahatlığı ile TDV’ye vekâletle kurban bağışı yapabileceğini belirtti.
2018 yılında kurban bağışı olarak Elazığ’ın birinci olduğuna dikkat çeken Müftü SARIKAYA, bu yılda bağış sayısında 2 binin üzerine çıkmak istediklerini belirterek vatandaşlara teşekkür etti.

KURBAN BAĞIŞI YAPILABİLECEK NOKTALAR:

Elazığ Müftülüğü TDV Şubesi: Rızaiye Mahallesi İnönü Cad. No:17

Kurban Çadırı: 15 Temmuz Demokrasi Meydanı

Online Bağış: https://bagis.tdv.org/