Elazığ Müftülüğü, Öğrenciler Yararına Kermes Düzenledi

Elazığ Müftülüğü, üniversite öğrencilerine yönelik faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. İl Müftülüğü bu çerçevede, yetim öğrenciler ve ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine yardımda bulunmak amacıyla bir kermes düzenledi.

Elazığ Müftülüğü, Öğrenciler Yararına Kermes Düzenledi

Elazığ Müftülüğü, üniversite öğrencilerine yönelik faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

İl Müftülüğü bu çerçevede, yetim öğrenciler ve ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine yardımda bulunmak amacıyla bir kermes düzenledi.

Bu yıl 2’ncisi düzenlenen kermes, 23-27 Aralık tarihleri arasında Fırat Üniversitesi Akademi Camii 2. Katında bulunan Gençlik Merkezi’nde 5 gün boyunca açık olacak.

ARSLAN: ÖĞRENCİLERLE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ OLUŞTURMAK İSTİYORUZ

Kur’an Kursları ve Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen kermesin açılışında konuşan İl Müftü Yardımcısı Hatice Arslan, “Aziz şehrin misafirleri olan kıymetli öğrencilerimiz kermesimize hoş geldiniz. İl Müftülüğümüze bağlı merkez Kur’an Kurslarımızın desteği ile bu yıl 2’ncisi düzenlenen kermesimize emeği geçen Gençlik Koordinatörlüğü ve kurs hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Antalya’da düzenlenen il müftüleri toplantısında bulunduğu için kermesimize katılamayan İl Müftümüz Yusuf Sarıkaya’nın da selam ve sevgilerini iletiyorum. Bizim bu kermesi düzenlememizdeki amacımız sadece öğrencilerin karınlarını doyurmak değil, onlarla Müftülüğümüz arasında bir gönül köprüsü oluşturmaktır. İnşallah bundan sonraki yıllarda da geleneksel hale gelecek olan bu kermesimizden elde edilecek gelirle yetim öğrenciler ve üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi gençlerimize katkı vermeye devam edeceğiz. Kermesimiz hayırlı ve bereketli olsun” şeklinde konuştu.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği kermeste gençlerle yakından ilgilenen Müftü Yardımcısı Hatice Arslan, Fırat Üniversitesi Akademi Camii 2. katında 1 yıldır hizmet veren Elazığ İl Müftülüğü Gençlik Merkezi’nin; özellikle gençlerin buluşma, ders çalışma ve sosyokültürel faaliyetlerde bulunduğu güzel bir mekân olduğunu hatırlattı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137