Elazığ Müftülüğünün Düzenlediği Kermes Büyük İlgi Gördü

Üniversite öğrencilerine yönelik faaliyetlerini tüm hızıyla sürdüren Elazığ İl Müftülüğünün düzenlediği kermes büyük ilgi gördü.

Elazığ Müftülüğünün Düzenlediği Kermes Büyük İlgi Gördü

Yetim öğrencilerle birlikte ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine yardımda bulunmak amacıyla 23 Aralık ile 27 Aralık tarihleri arasında Fırat Üniversitesi Akademi Camii 2. Katında bulunan Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kermes 5 gün boyunca öğrencilerle dolup taştı.

İl Müftü Yardımcısı Hatice Arslan, Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Rehberlerin organizesinde gerçekleştirilen kermesi, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Öğretim Üyeleri ve KYK Ömer Bilginoğlu Yurt Müdürü Kayahan Topal ziyaret ederek başarılar dilediler.

DEMİRDAĞ: DİĞER KURULUŞLARA ÖRNEK OLSUN

Öğrencilerle bir müddet sohbet eden Rektör Demirdağ yaptığı konuşmada; Milli ve Manevi değerlere sahip gençlerin yetişmesi için bu tür etkinliklerin çoğalması gerektiğine işaret ederek diğer kuruluşlara örnek olmasını diledi.

ARSLAN: KERMESİN ÖNÜMÜZDEKİ SENELERDE DE DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ

Kur’an Kursları ve Gençlik Koordinatörlüğünün organizasyonu ile bu yıl 2’ncisi düzenlenen kermesin son gününde bir açıklama yapan İl Müftü Yardımcısı Hatice Arslan; “Öğrencilerle Müftülüğümüz arasında gönül köprüsü oluşturmak istiyoruz. Kermes için özveri ile çalışan emek Gençlik Koordinatörlüğü ve kurs hocalarına teşekkür ediyorum. Elde edilen gelir yetim çocuklar ve ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine bağışlayacak. Geçen seneye göre ilgi ve gelir daha da arttı. Öğrencilerden gelen talepleri de dikkate alarak kermesin bundan sonraki senelerde de devam etmesini istiyoruz” ifadesine yer verdi.

Arslan; Ziyaretlerine gelen Fırat Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ve kermesin düzenlenmesinde emeği geçen başta İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya olmak üzere tüm arkadaşlarına teşekkür etti.

MİNİKLERDEN KERMESE DESTEK!

Kermesin en anlamlı destekçileri ise Hacı Osmaniye 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri oldu.

Minik öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri paralar ile kermese gelerek yiyecek alırken, görevlilere ve diğer öğrencilere duygulu anlar yaşattılar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137