Elazığ Muhtarlar Derneği’nden Önceki Dönem Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a Ziyaret

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gül, beraberinde mahalle muhtarlarıyla birlikte Elazığ eski Valisi, şimdiki Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Vali Kaldırım, “Memleket havası getirdiler” ifadelerini kullandı.

Elazığ Muhtarlar Derneği’nden Önceki Dönem Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a Ziyaret

Elazığ Muhtarlar Derneği Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a vefa ziyaretinde bulundular.

Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Gül ve beraberindeki mahalle muhtarları, önceki dönem Elazığ Valisi, şimdiki Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulunmak hem de özlem gidermek mahiyetinde bir araya geldiler.

KALDIRIM: MEMLEKET HAVASI GETİRDİLER

Vali Kaldırım ziyarette yaptığı konuşmada, “Bugün, kalbimde müstesna bir yeri olan aziz şehir Elazığ’ımızdan gelen muhtarlarımız misafirimizdi. Memleket havası getirdiler. Çok özlemişiz” ifadelerini kullandı.

GÜL: HASRET GİDERDİK

Muhtar Ahmet Gül de, “2017 - 2020 yılları Elazığ Valiliği görevini başarılı bir şekilde yürütmüş şimdiki Sakarya Valisi Sayın Çetin Oktay Kaldırım’ı ziyaret ederek hasret giderdik. Elazığ’ı ve Elazığlıları bağrına basan Sayın Valimize misafirperverliği için teşekkür eder, çalışma hayatında muvaffakiyetler dileriz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hayrettin
Hayrettin - 3 yıl Önce

Murat Zorluoğlu ve Çetin Oktay kaldırım Elazığ a hizmetleri dokunan valilerdi. Allah işlerini rast getirsin. Ülkenin böyle yöneticilere ihtiyacı var.

Ali
Ali - 3 yıl Önce

Medya kayıtlarında var zorluoglu çimento fabrikası elazig gündeminde çıkmıştır dedi. Hala gundemimi çimento fabrikası. Cetin vali kara leylek kara leylek dedi keşfi kendi yaptı ama sadece yön tabelası taktı. Bunlar gibi nice örnekler verebilirim. Elaziga son 3.donemde gelen hiç bir valinin elaziga katkısı olmadı sıçrama tahtası olarak kullanıp gittiler

Kayfeci
Kayfeci @Ali - 3 yıl Önce

Ali seni vali yapsinlar gakgo sen is yaparsin belli

Algı iyi efendim
Algı iyi efendim - 3 yıl Önce

Memlekette deprem olmuş, insanlar perişan, birileri algı peşinde, olmayacaklar oluyor şimdi.

Ilav
Ilav - 3 yıl Önce

Memleketin içine etti gitti,birde bazı şaklaban cahiller gitmiş güzelleme. Peşinde.Birtek çivi çakma dan herkesi kendi ikbali kullanıp, Elazığ'ı basamak yapıp kendi ikbali için medyayı kullanıp gitti.Orayi da ateşe verdi,Kısaca başarı sıfır,birde kudümsuz.Çöp toplayan fukaralara 6150 TL ceza kesmekle gündeme gelmişti.Hatirladınız mı?

Çoban
Çoban - 3 yıl Önce

Çok büyük iş yapmışlar sanki ELAZIĞ da 4.tane muhtar var hangi taşı kaldırsak bunlar çıkıyor mahalle ye iş yapın vitrine oynanma yın

Halim güler
Halim güler - 3 yıl Önce

Çok markasını Elazığ’da pazarladılar

SIRADAKİ HABER

banner137