Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünü Bingöl Temsil Edecek

21 Mart dünya ormancılık gününde Türkiye finali oynanacak halı saha futbol müsabakalarının Elazığ Bölge Turnuvası final maçıyla sona erdi.

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünü Bingöl Temsil Edecek

Orman genel müdürlüğünün kuruluşunun 180. Yılı münasebetiyle ülke genelinde düzenlene halı saha futbol turnuvasının Elazığ Orman bölge müdürlüğü bünyesindeki işletmeler arasında oynanan müsabakaları sona erdi.

12 takımın katıldığı ve 16 Mart’ta Erzurum’da yapılacak olan bölge turnuvasına katılacak takımı belirleyecek final maçında Bingöl Orman İşletme müdürlüğü, Elazığ orman işletme müdürlüğünü 6-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

POLAT: KENDİLERİNE YAKIŞANI YAPIYORLAR

Karşılaşma öncesinde takımlara hitaben konuşarak başarılar dileyen Elazığ orman bölge müdürü Ziya Polat, “Bugün Orman Bölge Müdürlüğümüzün tüm Türkiye’de 180. yıl kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başlattığı futbol turnuvamızın bölgemizdeki final maçındayız. Bölgemizde de tüm işletmeler bölge müdürlüğü dahil 12 takım katılmıştı. Bu eleme usulüyle geçti. Bugün final maçını oynayacağız Bingöl İşletmemizle Elazığ İşletme Müdürlüğü inşallah buradan birinci çıkacak takımımızla diğer bölgelere karşılaşacak. En son 21 Mart dünya ormancılık gününde finalle Türkiye’de ki finalle taçlanacak. Buradaki amaç Orman Genel Müdürlüğü 1839 yılından beri bu ülkenin ormanlarında, arazilerinde, dağlarında hizmet veren bir teşkilat. Bu teşkilatın hem farkındalığını ortaya koymak hem de tüm kurumun Türkiye’de ki 38 bin çalışanıyla bir birlikteliğini sağlamak amacıyla düzenlenilmiş bir turnuvadır. Bu bağlamda bizimde Elazığ Bölge Müdürlüğü olarak 12 takımla bu işe katıldık. Komitenin yürüttüğü çeşitli maçlar oldu. Bu bağlamda en son bugün final maçıyla taçlandıracağız. Bu final maçı da bugüne kadar geçen maçlarda olduğu gibi dostluk içinde geçecek. Kazananı kaybedeni olmayan bizi diğer bölgeler içinde en iyi temsil edecek takımı belirlemek adına. Yoksa buradaki takımların hepsi de çok iyi kendilerine yakışanı yapıyorlar. İnşallah buradan güzel bir dostluk maçıyla bizi 16 Mart’ta Erzurum’da temsil edecek takımı belirleyeceğiz. Tüm arkadaşların ayaklarına sağlık diyoruz . Kazasız belasız bir maç olması, dostluk içinde bir maç olması hepimizin isteği. Arkadaşlarda bu bilinçte oynuyorlar. İnşallah bu maçın sonucunda bizi Erzurum’da temsil edecek takım. Ondan sonra Türkiye’de, Ankara’da temsil edecek takımımızı belirlemiş oluyoruz. Sizlere de bu farkındalığımızı, bu turnuvamızı Elazığ ve dünya kamuoyuna aktaracağınız için teşekkür ediyoruz. Her iki takıma da şimdiden başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137