Elazığ şizofreni dayanışma derneğine anlamlı ziyaret

11 Nisan Dünya Şizofreni ile mücadele Günü nedeniyle Aile sosyal politikalar il müdürlüğünden ; Elazığ şizofreni dayanışma derneğine anlamlı ziyaret ....

Elazığ şizofreni dayanışma derneğine anlamlı ziyaret

Elazığ şizofreni dayanışma derneğine anlamlı ziyaret ....

11 Nisan Dünya Şizofreni ile mücadele Günü nedeniyle Aile  sosyal politikalar il müdürlüğünden ; Elazığ şizofreni dayanışma derneğine anlamlı ziyaret ....

        11 Nisan tüm dünyada şizofreni ile mücadele günü olarak farkındalık yaratan bir gün olarak bilinmektedir

Bu bağlamda Aile sosyal politikalar il müdürlüğü Elazığ şizofreni dayanışma derneğine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında il müdür yardımcısı Selahattin Bozkurt Hazarbaba bakım ve rehabilitasyon merkezi Müdürü Cevdet saydam ve yardımcıları ile birlikte ziyarette bulundular.

  Elazığ şizofreni dayanışma derneği başkanı Çiçek tutuş ise şu ifadelere yer verdi;

    Şizofreni, toplumun büyük bir kesimi tarafından korku verici ve tehdit edici bir hastalık olarak bilinmektedir. Aslında şizofreni  tedavi edilebilir bir hastalıktır. Bu tedaviyi psikiyatristler, psikologlar, şizofreni tanısı almış bireyler ve aileler birlikte yürütmelidir dedi.

      Çiçek; diğer bir anlamdada önyargılar tamamen yıkılmalı  toplumun her kesimi bireylerimize sahiplenip onların yeniden hayata kazandırılması için  feragat göstermelidirler dedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137