Elazığ Tanıtım Filmi İzlenme Rekoru Kırdı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından hazırlatılan Elazığ’ın Tanıtım Filmi sosyal medyada izlenme rekorları kırdı. Büyük beğeni toplayan Elazığ Tanıtım Filmini elazigsonhaber.com İnternet Sitesinin Facebook sayfasında 170 binin üzerinde kişi izledi ve binlerce paylaşım oldu.

Elazığ Tanıtım Filmi İzlenme Rekoru Kırdı

Elazığ’a geldiği günden bu yana şehrin tanıtımı için büyük çaba sarf eden ve bu noktada ComeToElazığ başta olmak üzere çeşitli projeler hazırlayan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, bu kez şehrin yeni tanıtım filmini çektirdi.

Elazığ Valiliği tarafından çekilen Elazığ Tanıtım Filmi kısa süre içerisinde sosyal medyada izlenme rekorları kırdı.

İlk olarak www.elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesi’nin Facebook sayfasında paylaşılan Elazığ Tanıtım Filmi büyük beğeni topladı.

Tanıtım filmi, kısa sürede sadece elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesinde 170 binin üzerinde kişi tarafından görüntülendi. 316 bin kişiye ise erişim sağladı.

Ayrıca elazigsonhaber.com haber sitesinin Facebook sayfasındaki video binlerce kişi tarafından da paylaşıldı.

Elazığ Tanıtım Filmi paylaşımının altında binlerce yorum da yapıldı.

VATANDAŞLAR ÇOK SAYIDA YORUM YAPTI

Yurt içinde ve yurt dışından yapılan yorumlarda Elazığ’ın güzel bir şehir olduğu paylaşımı üzerinde duruldu. Yapılan paylaşımlarda Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a da teşekkür edildi

Videonun altına Araplarında yorum yaptığı görüldü. Tanıtım filmi sayesinde Arapların da dikkati şehre çekilmiş oldu.

 

YABANCI DİLLERE ÇEVRİLDİ

Elazığ Tanıtım Filmi Türkçe dışında, Arapça ve İngilizce dillerinde de hazırlandı. Tanıtım Filmiyle birlikte yerli ve yabancı turistlerle birlikte yatırımcılar şehre davet edildi.

www.elazigsonhaber.com İnternet Haber sitesinde yapılan paylaşımın bu denli yüksek oranda kişiye erişmesi ve Elazığ Tanıtım Filminin büyük beğeni toplaması kamuoyunda takdirle karşılandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137