Elazığ Tarım Sektörü Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Elazığ’daki tarım ve hayvancılık sektöründeki çalışmalar Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Hadi Tunç’un da katılımıyla gerçekleştirilen video konferans toplantısında masaya yatırıldı.

Elazığ Tarım Sektörü Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Elazığ’daki tarım ve hayvancılık sektöründeki çalışmalar Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Hadi Tunç’un da katılımıyla gerçekleştirilen videokonferans toplantısında masaya yatırıldı.

Toplantıya Ak Parti Elazığ Milletvekillileri Metin Bulut, Sermin Balık,  belediye başkanı şahin şerifoğulları, Ak Parti il Başkanı Ramazan gürgöze, ETSO Başkanı Asilhan Arslan ve Borsa Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, ilçe ve belde belediye başkanları ile AkPArti Merkez ilçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın yönetmenimiz Zeki Akbıyık, tarım ve hayvancılık sektör temsilcileri katıldı.

TOPLANTIDA ELAZIĞ’LA İLGİLİ SORUN VE TALEPLER İLETİLDİ

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Hadi Tunç, cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki süreçte bir karış dahi tarım arazisinin boş bırakılmaması talimatını üzerine 81 ilde tarımsal faaliyetlerin hız kazanacağını söyledi.

TUNÇ: BURADAKİ FAALİYETLERİMİZ VE ÖRNEK ÇALIŞMALARIMIZDA ÇEVRE İLLERİMİZE ÖRNEK TEŞKİL EDECEK

Benim sorumlu olduğum iller arasında Elazığ’da var diyenTunç, Elazığ’ın

Doğu Anadolu Bölgesi, Güney Doğu Anadolu Bölgesi, Orta Anadolu Bölgesi ve Kuzey Doğu Anadolu bölgesi arasındaki merkezi bir şehir olması dolayısı ile son derece önemli bir kentimizdir. Buradaki faaliyetlerimiz ve örnek çalışmalarımızda çevre illerimize örnek teşkil edecektir” dedi.

Toplantının ilkine Elazığ’dan başlattıklarını ifade eden Tunç, bakanlık olarak Elâzığ’da yapılan yatırımlara da değindi.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Hadi Tunç’un ardından söz alan Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut’ta Kuzova, Uluova ve Hamzabey barajı ile ilgili talepleri iletti.

Milletvekili Bulut, cip köyünde bulunan jeotermal su kaynağı ile bölgeyi jeotermal OSB bölgesi yapmak istediklerini söyleyerek, destek istedi.

ELAZIĞ’IN BUNU DIŞARISINDA BIRAKILDI

Son dönemdeki tohum desteği ile ilgili açıklama yapan Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ise, yüzde 75’lik tohum desteğinden 21 ilin desteklendiğini ancak Elazığ’ın bunu dışarısında bırakıldığını belirtti.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullarının da, gündeminde Hamzabey içme suyu hattı vardı.

Başkan Şerifoğulları, İshale hattı son aşamada. Arıtma tesisi yapıldı. Sadece arıtma tesisinde şehir içerisindeki dağıtımı hatlarının ihalesinin yapılması var bu da çözüme kavuşursa içme suyu problemimiz tamamen çözüme kavuşacak ”dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze’de, ilçelerdeki sorun ve talepleri dile getirdi.

Video:

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gürsel erol iyiki varsın
Gürsel erol iyiki varsın - 4 yıl Önce

Herkes var sayın vekilimiz Gürsel beye neden fikirlerine başvurmuyorsunuz. Sayın vekilim siz Elazığ için çok değerli bir insansınız saygılar.

Fahri
Fahri - 4 yıl Önce

Şehirle ilgili bir toplantıya diğer vekillerin de icabet etmesi gerekirdi. Diğer il başkanları da hatta. Bu şehir sadece akplilerin değil herkesin söz hakkı var

Ali
Ali - 4 yıl Önce

Fahri adlı arkadaşa katılıyorum. Keşke tüm siyasi orta temsilcileri de katılsaydi. AKP e büyük hatalarından biri bu. Akp li kendini memleketin sahibi gibi goruyor.

Ali
Ali - 4 yıl Önce

Mesela şunu merak ediyorum MHP İl başkanı neden yok. Sözde ortağız

sadece ak parti
sadece ak parti - 4 yıl Önce

evet biz bu ilin sahibiyiz. biz ne dersek o olur.

SIRADAKİ HABER

banner137