9 Mart 2021 tarihinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Elazığ Teknova Organize Sanayi Bölgesi Alt Yapı Yapım işi sözleşmesi imzalandı.

Gerçekleşen ihale sonucu Elazığ Teknova Organize Sanayi Bölgesi Alt Yapı Yapım işini İmaj Alt Yapı – Üst Yapı A.Ş. üstlendi.

Valilik binasında noter huzurunda düzenlenen imza törenine Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Teknova OSB Müdürü İlkay Akçan, ETSO Yönetim Kurulu Üyesi Zülfü Altıntaş, İmaj Alt Yapı – Üst Yapı A.Ş. ortakları Mustafa Korkutata ve Yusuf Budunoğlu katıldı.

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Vali Erkaya Yırık, ilimizde ivme kazanmış sanayi yatırımları 2. Organize Sanayi Bölgemizin de devreye girmesiyle hedeflerini büyütmüş, ölçeğini genişletmiş ve hemşehrilerimize iş imkanı sağlayarak Elazığ’ımızın gelişmesine katkı sağlayacaktır” dedi

YIRIK: VATANDAŞLARIMIZA İŞ İMKANI SAĞLAYARAK GELİŞMEMİZDE KATKI SAĞLAYACAKTIR

Vali Erkaya Yırık, “Bugün bir güzel haberi daha Elazığımıza vermiş olacağız. 9 Martta yapılan ihale neticesinde tüzel kişiliği kazanmış olan ve ilimize kazandırmış olduğumuz 2. Organize Sanayi Bölgemizin alt yapı ihalesi 189 Milyon TL’lik bir bedelle ihaleye çıkmış ve ihale neticesinde yüzde 56’lık bir kırımla 83 Milyon TL ile İmaj Alt Yapı – Üst Yapı A.Ş. firması tarafından hale alınmıştır. Hayırlı olsun. İnşallah 2. Organize Sanayi Bölgemiz ile birlikte ilimizde bir ivme kazanması olacak ve 2. sanayi bölgemizin de devreye girmesiyle hedefleri büyültmüş ölçeğini genişletmiş ve insanlarımıza milletimize ve Elazığ’da iş bekleyen vatandaşlarımıza kardeşlerimize iş imkanı sağlayarak gelişmemizde katkı sağlayacaktır” dedi.