Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türk Loydu Baş Denetçisi Haluk Ali Güneş tarafından gerçekleştirilen TOBB Akreditasyon Denetimi ile Elazığ Ticaret Borsası Beş Yıldızlı Hizmet, "B Seviye" olarak tescil edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Oda ve Borsaların Dünya standartlarında hizmet sunması, çalışma sisteminin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılması, Oda ve Borsalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda ve Borsa sisteminin Avrupa standartlarında sağlanmasını amaçlayan Akreditasyon Sistemi kapsamında; Türk Loydu Baş Denetçisi Haluk Ali Güneş tarafından Borsamızda gerçekleştirilen TOBB Akreditasyon Denetimi ile Beş Yıldızlı hizmetimiz "B Seviye" olarak tescil edilmiştir.

DUMANDAĞ: VERDİĞİMİZ KALİTELİ HİZMET BİR KEZ DAHA TESCİLLENDİ

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ yaptığı açıklamada: Elâzığ Ticaret Borsası olarak 2014 yılında çıkılan Kalite ve Akteditasyon yolculuğunda her geçen gün hizmet kalitesini bir adım daha ileriye taşıyarak verilmekte olan 5 yıldızlı hizmeti “5 yıldızlı Borsa" unvanı ile bir kez daha tescillediklerini belirterek üyelere kaliteli hizmet vermenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Elâzığ Ticaret Borsası olarak Avrupa’daki Ticaret Borsaları ile aynı kalitede hizmet verdiklerini vurgulayan Başkan Dumadağ, “5 yıldızlı olan Borsamız, hizmet kalitesi anlamıyla Londra'daki, Paris'teki, Berlin'deki Oda ve Borsalar, üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, aynı seviyede hizmet veriyoruz. Üyelerimize daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Üyelerimizin ihtiyaç ve beklentilerine maksimum düzeyde cevap verecek proje ve faaliyetlerle, hizmet odaklı çalışmalarımıza artan bir ivme ile devam edeceğiz. 5 yıldızlı hizmetimizi 5 yıldızlı Borsa unvanı ile bir kez daha tescillememizin Borsamıza ve Üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.  Emeği geçen Meclis Başkanıma, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Meclis Üyelerimize, Akreditasyon İzleme Komitesi Üyelerimize, Genel Sekreterimiz, Genel Sekreter Yardımcımıza, Borsamız Personellerine, TOBB Elazığ İli Akademik Danışmanımıza, hizmet ve çalışmalarımızda bizlere yön vererek ekinliklerimizin arttırılmasını sağlayan tüm Üyelerimize teşekkür ediyorum Camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.