Elazığ Ticaret Borsası Seçimleri Başladı

Elazığ Ticaret Borsası Meclis Üyeleri Asil ve Yedek Üye Seçimi başladı. 4 adayın yarıştığı seçimlerde 372 üyenin oy kullanması bekleniyor. Seçimlerde 14 kişilik yönetim kurulu belirlenecek.

Elazığ Ticaret Borsası Seçimleri Başladı

Uzun bir süredir merakla beklenen Elazığ Ticaret Borsası seçimleri başladı.

Ticaret Borsası Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen seçimler saat 17.00’de sona erecek.

Mevcut Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ seçimde Başkanlık için yeniden aday olurken Adem Akbulut, Şenol Arslan ve Yavuz Oğuz Borsa Başkanlığı ve Yönetimi için adaylar.

Seçimlerde 372 üye oy kullanmaya başlayacak. Üyeler oylarıyla Ticaret Borsası’nın 14 kişiden oluşacak yönetimini belirleyecek. Seçimler sonucunda Ticaret Borsası Meclisi’nin asil ve yedek üyeleri belli olacak. 4 adaydan kimin listesi fazla oy alır ve fazla Meclis Üyesi çıkarmayı başarırsa başkanlık için büyük bir avantaj sağlayacak.

ARSLAN: 372 TANE SEÇMENİMİZE HAYIRLI OLAN BAŞKAN OLUR İNŞALLAH

Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı ELKAS Yönetim Kurulu başkanı Şenol Arslan, “Bugün ticaret borsamızın başkanı belli olacak. Dört tane adayımız var. Dört adayımıza da ayrı ayrı başarılar diliyorum. 372 tane seçmenimize hayırlı olan başkan olur inşallah. Şehrimize milletimize hayırlı olur inşallah” dedi.

AKBULUT: KİM KAZANIRSA KAZANSIN ELAZIĞ KAZANSIN

Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı Adem Akbulut, “Allah nasip ederse akşam kendimizi başkan olarak görmek istiyoruz. Diğer arkadaşlar da kazanırsa tebrik ederiz biz kazanırsak inşallah onlar bizi tebrik ederler. Amacımız Elazığ için hizmet inşallah kim kazanırsa kazansın Elazığ kazansın” dedi.

OĞUZ: HAK EDEN İYİ OLAN KAZANSIN

Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı Yavuz Oğuz, “ İlimize bu seçim hayırlı olur inşallah hak eden iyi olan kazansın hakkımızdan hayırlısı diyelim” dedi.

DUMANDAĞ: BİR OLUMSUZLUK YOK OLMAYACAKTA İNŞALLAH

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “ seçimimiz üyelerimize, çevremize, ilimize hayırlara vesile olsun. Biz burada birlik beraberlik içerisinde seçim yapıyoruz bir olumsuzluk yok olmayacakta inşallah. Kime nasipse ilimize kim daha hayırlı olacaksa Allah ona nasip etsin. Kazanırsak devam ederiz kazanmazsak arkadaşlarımızı tebrik edeceğiz” dedi.

Oy verme süresinin tamamlanmasının ardından oy sayımı yapılacak ve seçim sonucu belirlenecek.

Seçim sonuçları anlık olarak www.elazigsonhaber.com internet haber sitesinden yayınlanacak.

MEHMET ALİ DUMANDAĞ

ADEM AKBULUT

ŞENOL ARSLAN

YAVUZ OĞUZ

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2022, 16:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137