Çocukların eğitimlerinden uzaklaşmaması adına TOBB tarafından ülke çapında bir kampanya başlatıldı.

Bu kapsamda TOBB ve Elazığ Ticaret Borsası tarafından 35 adet tablet İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’e 20 adet tablet de Karakoçan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Kaya’ya Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ,  Elazığ İl Müftüsü Selami Aydın ve Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile öğrencilere dağıtılmak üzere teslim edildi.

DUMANDAĞ: ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİNİ ÖNEMSİYORUZ

 Dünyanın zor bir dönemden geçtiğini ve her sektörün olduğu gibi eğitim camiasının da derinden etkilendiğini belirten Başkan Dumandağ, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimini önemsiyoruz. Dolayısıyla bu dönemde onlarda bu süreçten çok etkilendiler. Uzaktan eğitim gören ve maddi imkanı bulunmayan öğrencilerimize tabletlerini müdürümüzle yaptığımız protokole göre ulaştıracağız. Bu hayra vesile olan TOBB Başkanı M. Rifat HİSARICIKLIOĞLU ve TOBB yönetimine teşekkür ederim . Öğrencilerimize başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

GÜRTÜRK: KAMU KURUMLARIMIZIN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk de TOBB ve Elazığ Ticaret Borsası yönetimine teşekkür ederek, “Bize gelen talepler doğrultusunda ihtiyacı olan okullarımızın eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Bunun için de sizler gibi duyarlı kamu kurumlarımızın desteği çok önemli” diye kaydetti.