Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın Eğitimlerine Yoğun İlgi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan 'Elazığ TSO Akademi' 2019 yılı eğitim takvimi doğrultusunda ikinci eğitimini, işletmelerin katılımı ile gerçekleştirdi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın Eğitimlerine Yoğun İlgi

ETSO bünyesinde kurulan, 'Elazığ TSO Akademi' 2019 yılı eğitim takvimi doğrultusunda ikinci eğitimini, işletmelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirdi.

“İşletmelerde Kriz Yönetimi” konulu eğitimi veren Trakya ABİGEM Uzmanlarından Süleyman Işık, Elazığ TSO’nun iş dünyasına ve şehre çok değerli bir hizmet başlattığını belirtti.

ARSLAN: ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE SUNUYORUZ

ETSO Başkanı Asilhan Arslan ise, “İş dünyamızın ve tüm ilgililerin ayağına getirdiğimiz ve sıfır maliyetle kendilerine sunduğumuz bu önemli fırsatın kaçırılmaması gerektiğine inanıyoruz. İşletmelerimiz bir personeline çok yüklü miktarlarda harcama yaparak alabileceği bir eğitimi oda olarak biz ücretsiz bir şekilde sunuyoruz” dedi.

ARSLAN: EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDECEK

Elazığ TSO Akademi tarafından her Çarşamba güncel bir konuda eğitim verildiğini aktaran Başkan Arslan, “Saat 10.00 ile 16.00 saatleri arasında konusu, uzmanı ve içeriği odamız web sayfasında yayınlanan takvim doğrultusunda eğitimlerimiz devam edecek. Eğitimle katılan herkese odamız tarafından düzenlenecek olan katılım belgesi de takdim edilecektir" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137