Turizm profesyonelleri, sektör çalışanları ve tatilcilerin artan ilgisiyle her geçen yıl büyüyen ve Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Tic. A.Ş. ve İZFAŞ (İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri A.Ş) ortaklığıyla 13.kez 05-07 Aralık 2019 tarihleri arasında İzmir / Gaziemir’de gerçekleşecek.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, geçtiğimiz yıl ciddi katılımcı ve ziyaretçi sayılarına imza atarak dikkatleri üzerine toplamış olup, bu yıl 13. gerçekleştirilecek olan Travel Turkey İzmir’ Fuarına ilimizde katılım sağlayacak.

Fuara, Elazığ Valiliği himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde, Elazığ’da bulunan ve Kültür ve Turizm Bakanlığından İşletme Belgeli otellerimiz ve seyahat acentalarımız da katılım sağlayacak.

Fuar’da Elazığ’ın doğal güzelliklerinin ve tarihi mekanlarının bulunduğu posterlerle süslenecektir. Standımızda, Fuar süresince Müdürlüğümüzce hazırlanan tanıtım materyalleri, broşür, harita, gezi rehberi, afişler standımızı ziyaret eden misafirlere dağıtılacak, ziyaretçilere yöresel Ağın Leblebisi, Orcik, Pestil, Badem İçi, Badem Şekeri ve Çedene Kahvesi ikram edilecek.

Tarihi ve kültürel mirasıyla Harput, Palu, Hazar Gölü ve Batık Şehir, Keban Çırçır Şelalesi, Hazarbaba Dağı ve Kayak Merkezi, Golan Kaplıcaları, Saklıkapı ve Karaleylek Kanyonu ile tarihin ve güzelliklerin bir arada olduğu  “Huzur Adası Elazığ” bu Fuar’da tanıtılacak.

Fuar boyunca Elazığ tüm yönleriyle tanıtılarak turizm işletmelerimiz ile tur operatörleri ile sektör yatırımlarıyla görüş alış verişinde bulunulacaktır. Elazığ turizm alanındaki yerini geliştirip geliştirecek imkânlar ve fırsatlar sunup; fuarın resmi açılışı 05 Aralık 2019 Perşembe günü saat 11.00’de gerçekleşti.