Elazığ TSO 2021 Yılı İlk 8 Aylık Hizmet İstatistikleri Yayınlandı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2021 yılı ilk 8 ayına ait Oda birimleri bazında hizmet istatistikleri hazırlandı. Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, Oda Stratejik Planı’na sadık kalınarak ortaya konan hedeflere ulaşılması hususunda kararlıkla çalıştıklarını söyledi.

Elazığ TSO 2021 Yılı İlk 8 Aylık Hizmet İstatistikleri Yayınlandı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın hedef odaklı bir yapıda hizmetlerini sürdürdüğünü belirtti.

ARSLAN: İŞ PLANLARIMIZI HAZIRLADIK

Başkan Asilhan Arslan, “01 Nisan 2018 tarihinde göreve başladığımız ilk aydan itibaren Odamızın 4 yıllık hizmet dönemini planladık. Bu planlama içerisinde hem Odamızın kurumsal kapasitesinin artırılması ve geliştirilmesi, hem üyelerimizin ticaretlerinin sürdürülebilir kılınması hem de şehrin bütüncül bir yaklaşım içerisinde kalkınma ve gelişmesine katkı sunulması yer almıştır. Bu hedefler için Stratejik Planlamamızı ve İş Planlarımızı hazırladık. İlimizin kalkınma ve gelişmesinde esas olan ve ‘Kırmızı Kitap’ olarak özetlediğimiz tüm süreçleri kayıt altına aldık. 2018 yılı Nisan ayından itibaren tüm bu planlama ve hedefler adım adım ilerlemiştir. Deprem felaketi ve COVİD-19 sürecine rağmen Stratejik Plandan ve İş Planından uzaklaşılmamış ve taviz verilmemiştir. Şeffaf, hesap verebilir ve yapılanların kayıt altına alındığı bir sistem içerisinde çalışmalarımı devam ettiriyoruz. İşte bu kapsamda Odamızın hizmet birimlerinin de ölçülebilir hizmet istatistiklerinin oluşturulması, aylar ve yıllar itibarı ile kıyaslamalar yapılması aksayan alanlara müdahale edilmesi ve her an paylaşılabilir raporlama noktasında 2021 yılı Ocak ayı itibarı ile düzenli olarak aylık Oda Hizmet İstatistik Raporumuzu hem üyelerimizle hem de kamuoyuyla paylaşıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında birimimizin performansını sürekli iyileştirdiğini memnuniyetle görmekteyiz. Bu düşüncelerle tüm Yönetim Organlarımıza, Profesyonellerimize, Akademik Danışmanlarımıza ve çok önemsediğimiz paydaşlarımıza teşekkür ediyorum ” ifadelerinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137