Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan Elazığ TSO Akademi 2019 yılı eğitim takvimi doğrultusunda üçüncü eğitim 18 Eylül 2019 Çarşamba günü Trakya ABİGEM Uzmanlarından Süleyman Işık tarafından verilecek.

Elazığ’da ki işletmelerin yüzde doksanlık kısmını oluşturan aile şirketlerine yönelik olarak verilecek eğitime başta Oda Üyeleri olmak üzere toplumun tüm kesimleri katılabilecek..

ARSLAN: İŞLETMELERİMİZ BU EĞİTİMİ KAÇIRMASIN

Elazığ TSO Akademi tarafından her Çarşamba güncel bir konuda eğitim verildiğine dikkat çeken Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, “İş dünyamızın ve tüm ilgililerin ayağına getirdiğimiz ve sıfır maliyetle kendilerine sunduğumuz bu önemli fırsatın kaçırılmaması gerektiğine inanıyoruz. İşletmelerimiz bir personeline çok yüklü miktarlarda harcama yaparak alabileceği bir eğitimi Oda olarak biz ücretsiz bir şekilde sunmaktayız. Eğitimlerimiz toplumun tüm kesimlerine ve STK’larımıza da açıktır. Konusunda uzman kurum ve kuruluşlarla yapılan işbirliği çerçevesinde verilen eğitimler güncel konuları içermekte olup, gençlerimizin ve kariyer planı yapan kardeşlerimizin de son derece istifade edebileceği bir hizmet olmuştur. Elazığ TSO Akademi çatısı altında yılsonuna kadar her Çarşamba saat: 10.00 ile 16.00 saatleri arasında konusu, uzmanı ve içeriği Odamız web sayfasında yayınlanan takvim doğrultusunda eğitimlerimiz devam edecek. Eğitime katılan herkese Odamız tarafından düzenlenecek olan Katılım Belgesi de takdim edilecektir. Bu doğrultuda 18 Eylül Çarşamba günü ‘Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma’ konusunda Uzman Süleyman Işık tarafından bir eğitim verilecektir. İlimizdeki işletmelerin %90’lık kısmının aile şirketleri olduğu düşünülürse iş dünyamız için çok önemli bir konunun gündeme alındığı görülecektir” ifadelerinde bulundu.