Kovancılar Kaymakamı Hasan Gündoğdu ile Palu Kaymakamı Mehmet Öztürk Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ederek, Başkan Alan'a, Elazığ TSO Kovancılar Temsilciliğini açarak ilçede bulunan iş dünyası adına hizmeti kolaylaştırdığı için teşekkür ettiler.

ELAZIĞ TSO HİZMETİ KOLAYLAŞTIRMIŞTIR

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret eden Kovancılar Kaymakamı Hasan Gündoğdu ile Palu Kaymakamı Mehmet Öztürk, Kovancılar Temsilciliğinin açılması nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyarette bir değerlendirmede bulunan Kovancılar Kaymakamı Hasan Gündoğdu, “Sayın Başkanımıza bugün Sayın Palu Kaymakamımız ile birlikte bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Kovancılar Şubesi ile bölgede bulunan Karakoçan, Kovancılar, Palu, Arıcak ve Alacakaya ilçelerindeki iş dünyasına hizmeti kolaylaştırmıştır. Bu bölgelerin ticaretinin gelişmesi ve kaynaklarının ekonomiye kazandırılması noktasında önemli bir adım atılmıştır. Bu vesile ile kendisine ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ÜYE MEMNUNİYETİNİ ARTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Elazığ TSO Başkanı Alan da, Kaymakamların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bugün Kovancılar ve Palu kaymakamlarımızı Odamızda ağırlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Sayın Kaymakamlarımız Temsilciliğimizin açılışı sürecinde bizlere her türlü destek ve yardımı esirgemediler. Bulundukları bölgenin kalkınma ve gelişmesi noktasında gece gündüz demenden çok yoğun bir emek sarf eden Sayın Kaymakamlarımıza ilçemiz iş dünyası ve halkımız adına teşekkür ediyorum. Oda olarak önceliğimiz kalkınma ve gelişmesi ilçeler bazında başlatmak ve her yörenin kendi özgü değerini ve potansiyelini ekonomiye ve istihdama yansıtmaktır. Bu noktada bölgesel bir hizmet noktası olarak açılan Kovancılar Temsilciliğimiz bölgenin sosyo, kültürel ve ekonomik kalkınma ve gelişmesi adına atılan önemli bir adımdır. Bu nu yaparken elbette o bölgelerde bulunan üyelerimizin yaklaşık 100 km mesafe gelerek bir belge almasının da önüne geçmiş olduk. Üye memnuniyetini yükseltmek ve hizmeti kolaylaştırmak için yoğun bir gayret gösteriyoruz. Bu gayret ve çalışmalarımız üyelerimiz tarafından da takdir görüyor. Onlardan aldığımız bu güç ve destekle hizmetlerimizi artırmaya Yüce Allah (c.c.)’ın izniyle devam edeceğiz” dedi.