Elazığ TSO İle MedicalPark Hastanesi Arasında Protokol İmzaladı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ile Elazığ MedikalPark Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mahmut Yıldız tarafından protokol imzalandı.

Elazığ TSO İle MedicalPark Hastanesi Arasında Protokol İmzaladı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ile Elazığ MedikalPark Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mahmut Yıldız tarafından protokol imzalandı.

“PERSONELİMİZİN HİZMETLERİNİ BURADAN KARŞILAMALARINA İMKAN SAĞLADIK”

İmza protokol töreninde bir değerlendirmede bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, “MedicalPark Hastanesi ülke genelinde kendini kanıtlamış ve sektöründe öncü kurumlardan biri haline gelmiş bir kuruluştur. İlimizde uzun yıllardan beri saygın bir şekilde hizmet veren ve İlimizin sağlık alanındaki vizyonuna olumlu katkılar sağlamaya devam eden Medicalpak Elazığ Hastanesi ile bugün bir sözleşme imzalayarak personellerimiz ve bakmakla yükümlü oldukları ailelerinin sağlık hizmetlerini buradan karşılamalarına imkan sağladık. Protokolde bizlere esneklikler sağlayan ve desteklerini esirgemeyen Sayın Genel Müdürümüz Dr. Mahmut Yıldız’a teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“ADIMLAR ATTIK VE ATMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Elazığ MedikalPark Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mahmut Yıldız da Başkan Arslan’a yeni dönemde başarılar dileyerek, “Bugün hastanemiz adına hem Sayın Başkan Asilhan Arslan’ı tebrik ederek yeni dönemde başarılar dilemek hem de Elazığ TSO ile Hastanemiz arasında protokol için buradayız. Sayın Başkanımızın ifade etti gibi MedicalPark ülkemiz genelinde bulundukları şehirlere önemli değer katarak sağlık alanında önemli hizmetler vermektedir. Biz de İlimizin bu sektörde daha iyi noktalara gelmesi için çok önemli adımlar attık ve atmaya devam ediyoruz. İş dünyasının yasal çatı örgütü olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızla imzalanmış olan bu protokol bizim açımızdan büyük önem taşıyor. Ben Sayın Başkan’a ve seçilen tüm yönetim organlarına yeni dönemde başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137