Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Şubat Ayı Meslek Komite Toplantıları Meclis Başkan Vekili Veli Aksu Başkanlığında zoom üzerinden gerçekleştirildi.

14 Meslek Grubunun ayrı ayrı yapılan toplantılarında 2021 yılı hedeflere ve çalışma takvimi değerlendirildi…

AKSU: MESLEK KOMİTELERİMİZLE ÇOK ÖNEMLİ BİR SÜRECİ BAŞLATMA KARARI ALDIK

Dört gün süren Şubat Ayı Elazığ TSO Meslek Komite Toplantılarına Başkanlık yapan Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili Veli Aksu, Meslek Komitelerinin Odanın üyeye ulaşmada en önemli birim olduğunu ifade ederek, 2021 yılının bu anlamda çok daha verimli geçmesi için hedeflerin ve takvimin oluşturulduğunu söyledi.

AKSU: PROGRAMLAMALARI DETAYLI BİR ŞEKİLDE GÖRÜŞEREK KARARA BAĞLADIK

Aksu değerlendirmesinde, “Ocak ayında yapılan Meclis Toplantımız ile Meslek Komitelerimiz için yeni bir sürecin başlatılması onaylanmış ve toplantılara başkanlık etmem hususu tebliğ edilmişti. Meslek Komitelerimizin organizasyonundan sorumlu Odamız Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürümüz Sayın Etem Yalın ile birlikte çok detaylı bir çalışma ve hazırlık yaparak Şubat ayı Meslek Komite toplantılarımızı düzenledik. Toplantılarımıza katılım sağlayan Meslek Komite Üyelerimizle 2021 yılı hedef ve programlamaları detaylı bir şekilde görüşerek karara bağladık"

AKSU: EN ÖNEMLİ HİZMETLERDEN BİRİ İŞ DÜNYASINI VE SEKTÖRLERİN İHTİYAÇLARININ İLGİLİ KURUMLARA İLETİLMESİDİR

Amacımız Akreditasyon sistemi içerisinde A sınıfına yükselmek olan Odamızı bu hedefine katkıda bulunmakla birlikte bu sürecin doğru yönetilmesi ile birlikte tüm Oda üyelerinin oda faaliyet ve hizmetlerinden daha fazla istifade etmesidir. İçinden geçmekte olduğumuz bu zor pandemi süreci içerisinde bir çok sektörümüz çok zor günler yaşıyor. Bu zorlukların aşılabilmesi için bakanlıklar, TOBB ve yerelde çözülebilecek hususlar hakkında aksiyon almak ve sahanın tüm ihtiyaç ve beklentilerini bu kurumlara iletmek istiyoruz. Talep makamı olan Odamız için bu süreçte en önemli hizmetlerden biri iş dünyasını ve sektörlerin ihtiyaçlarının ilgili kurumlara iletilmesidir. Bu noktada en önemli görev de şüphesiz ki Meslek Komitelerimize düşüyor. Çünkü sahaya hakim olan ve tüm tabanın temsilcileri Meslek Komitelerimizdir. Bu gerçekten hareketle, aylar itibarı ile bir planlama yaparak hem üye memnuniyet düzeyinin ölçülmesi, hem beklentilerin tespiti hem de ilgili makamlara iletilebilecek sorunların belirlenmesi için formlarımızı oluşturduk. Bunları Meslek Komite Üyelerimizle istişare ederek gerekli değerlendirmeleri yaptık. Katkı sağlayan tüm Meslek Komite Üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyorum. İnşallah hem Odamız çalışmalarına hem sektörel sorunların çözümüne ve Üyelerimizin beklentileri doğrultusunda daha iyisini yapmaya bu toplantımız vesile olacaktır” dedi.