Elazığ TSO Yaz Dönemi Online Eğitim ve Seminer takvimi hakkında bilgilendirmede bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, üzerinde çok titiz bir çalışma sonucu oluşturulan programa tüm üyelerin, paydaşların ve ilgililerin katılımını beklediklerini ifade etti.

ARSLAN: EĞİTİMLERİN YARARLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Başkan Arslan değerlendirmesinde, “Odamız Genel Sekreterliği ve bağlı birimlerimizin koordinasyonunda çözüm ortağımız Harput Ajans işbirliğinde yapılan anket ve üyelerimizden alınan geri bildirimler doğrultusunda ihtiyaca cevap verecek şekilde üzerinde titiz bir çalışma yapılarak eğitim takvimimiz oluşturuldu. Üyelerden alınan geri bildirimler dikkate alınarak bir birini tamamlayan 10 eğitim/seminer konusu belirlendi. 10 ayrı Eğitim Programının Silikon Vadisi merkezli Mindturtle Danışmanlık Platformu'nun kalite güvence standartları çerçevesinde uygulanması öngörülerek tüm konuşmacılar da bu standartlara göre belirlendi. Dolayısı ile Oda üyelerimiz, paydaşlarımız ve konuya ilgi duyan tüm kesimler için çok önemli bir fırsat oluşturuldu. Birbirini tamamlayan bu 10 eğitim/seminer konusuyla ilgili olarak istekli firmalarımıza ayrıca uzman danışmanlık hizmeti de verilmesi protokolümüz çerçevesinde yer alıyor. Çok büyük ücretlerle alınabilecek bu eğitimleri Elazığ TSO Akademi çatısı altında tüm üyelerimizin hizmetine ücretsiz taşıyoruz. İlan edilen eğitim takvimine tüm üyelerimizin katılımını bekliyor, eğitimlerin yararlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Elazığ TSO Akademi 2021 Yaz Dönemi Online Yaz Seminerleri İçerikleri

• Yaz dönemi online yaz seminerleri Elazığ bölgesinde yer alan kurumlar ve aile şirketlerine özel

tasarlanmış, birbirini tamamlayan 10 modüllü, kapsamlı online bir lider ve yönetici gelişim  programıdır.

• Program Silikon Vadisi merkezli Mindturtle Danışmanlık Platformu'nun kalite güvence

standartları çerçevesinde uygulanmaktadır.

•  Program 27 Temmuz 2021 tarihinde başlayacaktır. 

•  Modüller, her Salı 15:00 – 17:30 saatleri arasında online olarak gerçekleşecektir

•  Son modül 28 Eylül 2021 tarihinde gerçekleşerek program tamamlanacaktır.

•  Eğitimler, "Zoom" üzerinden online gerçekleştirilecektir. Her modül uygulaması öncesi katılımcılar ile toplantı linki paylaşılacaktır. Eğitimlerde etkileşimi artırmak ve öğrenme deneyimini iyileştirmek  için Zoom Breakout Rooms, whiteboard, annotate gibi araçlar kullanılacaktır.

•  Her modülün sonunda katılımcıların kendi deneyimlerini veya sorularını paylaşabilecekleri etkileşim bölümü yer alacaktır.

• Eğitim sunum ve dokümanları katılımcılarla paylaşılacaktır.

• Tüm eğitim modülleri tamamlandıktan sonra, her katılımcı şirket program modüllerinden tercih ettiği bir konuda 1 saatlik online danışmanlık seansına hak kazanacaktır.