Elazığ TSO’da Sıramatik Dönemi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda hizmet kalitesini arttırmak maksadıyla sıramatik sistemi uygulaması başladı.

Elazığ TSO’da Sıramatik Dönemi

Elazığ TSO’da başta üyeler olmak üzere hizmet alan toplumun tüm kesimlerinin erişimini daha kolay hale getirmek ve hizmet kalitesini yükseltmek hedefiyle sıramatik sistemi uygulaması başlatıldı.

Oda hizmet binası içerisinde ayrıca Üye Çalışma Odası da hizmete girdi.

ARSLAN: ÜYE TALEPLERİ ÖNCELİĞİMİZDİR

Elazığ TSO’da uygulamaya alınan sıramatik uygulaması ve Üye Çalışma Odası hakkında bilgi veren Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ TSO’nun kuruluş ilkeleri ve 1884’ten günümüze taşıdığı misyon gereğince hep daha iyiye odaklandıklarını belirterek, “Hizmet dönemimiz içerisinde A sınıfı akreditasyon hedefi olan ve bunun hem üyemize hem de ilimize yakıştığını ve hak ettiğini düşünen Odamız Yönetim Organları ve profesyonellerimizle çok önemli mesafeler aldık. Akreditasyonda A sınıfı seviyesine gelerek yapılacak ilk denetimle belgemizi inşallah Odamıza kazandıracağız. Odamız tarafından akreditasyonun bir gereği olarak zaman zaman yapılan anket uygulamalarında sıramatik ve çalışma odası üyelerimize sorulmuş ve onlardan alınan geri bildirimle aksiyon alınarak bu iki önemli hizmet Odamızda hem iş dünyasına hem de Odamızdan hizmet alan tüm paydaşlar ve toplumun tüm kesimlerine kazandırılmıştır” ifadelerini kullandı.

ARSLAN: ÜYELERİMİZİN OLUMLU GERİ BİLDİRİMLERİ BİZLERİ MEMNUN ETMEKTEDİR

Başkan Arslan, “Odamız hizmet binası zemin katı en fazla yoğunluğun yaşandığı birimlerimizin yer aldığı bölümdür. Burada hem Ticaret Sicil hem Oda Sicil hizmetleri verilmekte dolayısı ile ciddi bir yoğunluk yaşanmakta idi. Bu kata kurmuş olduğumuz sıramatik ile hem yoğunluk hem de kargaşanın önlenmesi adına sıramatik sistemi kuruldu. Birim girişine konulan elektronik numaratör aracılığıyla sıra numarası alan üyelerimiz ve vatandaşlar, hem daha kısa sürede işlemlerini yapıyor hem de ilgili birimlerde kargaşa yaşanmadan memnuniyetle Odadan ayrılıyorlar. Yoğunluğun en fazla olduğu hizmet binamızdaki bu katta ayrıca Üye Çalışma Odası da düzenleyerek hizmete aldık. Çalışma Odasında üyemiz çay ve kahvesini içerek internet, bilgisayar ve yazıcı hizmetinden istifade imkanına sahiptir. Çalışma Odasında TV imkanı ayrıca yerel ve ulusal gazetelerimizde günlük olarak yer almaktadır. Odamızın her iki uygulamasından istifade eden Üyelerimizin olumlu geri bildirimleri bizleri memnun etmektedir” dedi.

Elazığ TSO Genel Sekreteri M.Mehmet Karabulut Elazığ TSO’da başlatılan uygulamaların temel hedefinin üye memnuniyetini artırmak ve hizmet kalitesini sürekli yükseltmek olduğunu ifade etti.

KARABULUT: HİZMET KALİTESİNİ SÜREKLİ ARTIRMAK İSTİYORUZ

Karabulut değerlendirmesinde, “Odamız Yönetim Kurulu hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan Odamızın 150 yıla yaklaşan mazisine yakışır şekilde günün ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda hizmetleri Odamıza ve ilimize kazandırıyor. Uygulamaya almış olduğumuz sıramatik uygulamasıyla birlikte personelin verimliliği ve sunduğu hizmetin kalitesinin de yükseltilmesini hedefliyoruz. İşlemlerin sıra numarasıyla yapılmaya başlanmasıyla birlikte daha düzenli hale gelen birimde çalışan personellerimizin de memnuniyetleri artmıştır. Akreditasyon hem üyenin hem de çalışanın memnuniyetini ve hizmet kalitesini yükseltmeyi hedeflediğinden bu uygulama ile masanın her iki tarafında yer alanların memnuniyetleri artırılmış oldu. Sistemin kısa sürede oturması ve benimsenmiş olması ise başka bir mutluluk kaynağımız olmuştur. Hem üyelerimize hem de tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137