Elazığ Ülkü Ocakları Unutulmaya Yüz Tutmuş Oyunları Unutmadı

Elazığ Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilatı tarafından farkındalık oluşturma amacıyla unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunları etkinlikleri gerçekleştirildi. Başkan Yılmaz, “Bilgisayar oyunlarının çocuklarımızın zihnini esir aldığı aşikardır” dedi.

Elazığ Ülkü Ocakları Unutulmaya Yüz Tutmuş Oyunları Unutmadı

Elazığ Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilatı tarafından unutulmaya yüz tutan geleneksel çocuk oyunları faaliyeti gerçekleştirildi.

YILMAZ: ÇOCUK OYUNLARIMIZI HATIRLATMAK AMACIYLA BİR ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRDİK

Elazığ Ülkü Ocakları Ortaöğretim Başkanı Ayhan Yılmaz: "Gençliğimizin teknolojiyi yanlış kullanıp sanal bağımlılığa düştüğü bu dönemde Ülkü Ocakları olarak farkındalık oluşturmak için geleneksel çocuk oyunlarımızı hatırlatmak amacıyla bir etkinlik gerçekleştirdik. Etkinliğimizde 10 çeşit geleneksel sokak oyunlarımızı oynadık. Öyle bir dönemdeyiz ki artık sanal oyunlardan kafasını kaldırıp ailesiyle zaman geçiremeyen bir nesil oluşuyor. Bu farkındalıkta amacımız yarının yöneticisi olacak Türk Gençliğini bir nebzede olsa özüne döndürebilmek ve yanlış teknoloji kullanımından uzak tutabilmektir. Bilgisayar oyunlarının çocuklarımızın zihnini esir aldığı aşikardır. Bu tür sokak oyunlarıyla çocuklarımızın gelişimi daha sağlıklı olacaktır. Gençliğimizi, zihniyetini körelten sanal bağımlılıktan uzak tutmalıyız. Tüm ailelerimizin bu konuda daha hassas davranmasını temenni ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2019, 00:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137