Elazığ Valiliği Kentsel Dönüşüm Kapsamında Yapılan Evlerin Ödemeleriyle İlgili Açıklama Yaptı

Elazığ Valiliği, kentsel dönüşüm alanlarında hak sahiplerine yapılan ve teslim edilen konut ve işyerlerinin borçlanma miktarları açıklandı.

Elazığ Valiliği Kentsel Dönüşüm Kapsamında Yapılan Evlerin Ödemeleriyle İlgili Açıklama Yaptı

Elazığ Valiliği tarafından Kentsel dönüşüm alanlarında hak sahiplerine yapılan ve teslim edilen konut ve işyerlerinin borçlanma miktarları açıklandı.

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklama şöyle:

Açıklanan konut ve işyeri bedelleri bağımsız birimlerin toplam bedelidir. Hak sahiplerinin ödeyeceği borçlanma miktarı, enkaz bedelleri düşülerek belirlenecektir.

Açıklanan konut ve işyeri bedelleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının hak sahiplerini kapsamaktadır. AFAD hak sahiplerinin borçlanma bedelleri AFAD Başkanlığınca ayrıca ilan edilecektir. Konut ve ticaret değerleri ilgili muhtarlıklar, emlak yönetim büroları ve site girişlerinde askıya çıkarılmıştır.

SÖZLEŞME İMZALAMA MERKEZLERİ

Mustafapaşa ve Rüstempaşa hak sahipleri borçlandırma sözleşmelerini O Mustafapaşa 1. Etapta Bulunan Gedaş İrtibat Ofisinde,

Sürsürü 1-Sürsürü 2- Güneş Sitesi-Sivrice ve Abdullahpaşa hak sahipleri borçlandırma sözleşmelerini:

Sürsürü -2. Etapta bulunan Gedaş İrtibat Ofisinde imzalayacaklardır.

Konut borçlanma bedellerinin geri ödemesi: 216 ay (18 yıl), 0 faiz ve eşit taksitlerle, Ticarethanelerin borçlanma bedellerinin geri ödemesi: 84 ay (7 yıl), yıllık %4 faiz oranlarıyla gerçekleştirilecektir.

Geri ödemeler 15.12.2022 tarihi itibarıyla başlatılacaktır.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2022, 22:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137