Bayram namazıyla birlikte idrak edilmeye başlayan Kurban Bayramı nedeniyle Elazığ Valiliği’nde tören düzenlendi.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma törenine Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ Elazığ Emniyet Müdürü Doğan Cangül, Jandarma Alay Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu, Siyasi Parti İl Başkanları, kurum müdürleri ve STK Temsilcileri katıldı.

Törende, il yöneticileri bayram tebriklerini kabul etti.

KALDIRIM: DİKKATLİ OLALIM

Bayramlaşma töreninde konuşan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “tüm hemşerilerimizin, aziz milettimizin bayramlarını tebrik ediyorum. Kıymetli genel müdürümüzde buradalar. Sabah camide bayramlaştık. Akabinde sayın genel müdürümüzle birlikte Özel Hareket Polislerimizle bayramlaştık. Burada da bayramlaşmamızı yaptık. Bayram gayet güzel geçiyor. Gerçekten Türkiye genelinde de sayın bakanımız Süleyman Soylu nezaretinde çok güzel tedbirler alındı çalışmalar yapıldı. Vatandaşlarımızı uyarmış olalım. Can taşıyorlar. Dikkatli olalım. Yakınlarına kavuşmak için gelip gidiyorlar, emniyet kemerleri takmaları ve trafik kurallarına uymaları noktasında bir kez daha uyarmış olalım” dedi.

AKTAŞ: ÇOK BÜYÜK TEDBİRLER ALDIK

Elazığlı hemşehrimiz Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, “Elazığlı hemşerilerimizin ve tüm halkımızın bayramını yürekten tebrik ediyorum. Biz Emniyet Genel Müdürlüğü olarak milletimizin bayramı huzur içerisinde güven içerisinde geçire bilmeleri için yine güvenli bir ortamda seyahatlerini gerçekleştire bilmeleri için çok büyük tedbirler aldık. Bütün emniyetimiz bu konuda seferber oldular. Güvenli ulaşım içinde 7 gün boyunca 100 bin civarında emniyet teşkilatı mensubu 65 bin noktada trafik güvenliği hizmeti veriyorlar. Sayın İçişleri Bakanımız başta olmak üzere ben ve bütün emniyet genel müdürlüğü yöneticileri ayrıca 40 civarında polis başmüfettişimiz ile sahadayız. Alınan güvenlik tedbirlerini yerinde incelemenin gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

AKTAŞ: BU MUTLU GÜNLERİMİZİ ACIYA DÖNÜŞTÜRMEYELİM

Trafik uygulamalarını denetleyerek Elazığ’a geldiğini belirten Mehmet Aktaş, “Dün sabah saatlerinde Ankara’dan yola çıktım ve Elazığ’a kadar yol güzergahındaki bütün güvenlik noktalarında arkadaşlarımızla bir araya geldik ve tedbirleri yerinde inceledik. Bayramlar bizim millet olarak coşkuyla heyecanla kutladığımız en mutlu günlerimiz bu mutlu günlerimizi acıya dönüştürmeyelim. Dikkatli olalım. Çok fazla hız yapmayalım. Trafik kurallarına uyalım. Telefon kullanmayalım. Kemerimizi takmadan yola çıkmayalım. İnsanlarımız dikkatli olsunlar. Tedbirleri elden bırakmasınlar” dedi.

BULUT: EMNİYET GENEL MÜDÜRÜMÜZ ARAMIZA KATILDI

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “sabah İzzetpaşa Camii’nde bayram namazıyla birlikte vatandaşımızla bayramlaştık. Şimdide Elazığ Valiliğimizde resmi bayramlaşma törenimizi gerçekleştirdik. Elazığlı Emniyet Genel Müdürümüz aramıza katıldı. Elazığ açısından son derece önemli ve sevindirici bir durum. Biz kendilerine başarılar diliyoruz. Bugün aslında iki müdürümüz yeni katıldı aramıza. Bir emniyet genel müdürümüz bir de gençlik spor il müdürümüz. Her ikisine de hayırlı olmasını diliyorum. Tüm hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

AĞAR: ELAZIĞLI HEMŞERİLERİMİZİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “Tüm Türkiye’de vatandaşlarımızın, Elazığlı hemşerilerimizin kurban bayramı mübarek olsun. Bugün biz de Elazığ’dayız. Çeşitli kurumlarda vatandaşlarımızla birlikte bayramlaşacağız, sohbet edeceğiz. Sağlıklı, huzurlu bayram diliyorum. Daha nicelerini hep birlikte görmek umuduyla” dedi.