Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, bayram namazını İzzetpaşa Camisi’nde kıldı. Vali Kaldırım, vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra açıklama yaptı.

“UYARI YAPALIM”

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım açıklamasında Elazığlıları uyardı. Trafik kurallarına dikkat çeken Vali Kaldırım, “Buradan uyarı yapalım. Yola çıkanlar var. İlimize gelenler var. Trafik kurallarına uysunlar. Birbirlerine trafikte saygılı olsunlar. Kazasız belasız kimsenin burnunun kanamadığı hiçbir vukuatın olmadığı bir bayram diliyorum” ifadelerini kullandı.

“TÜM PERSONELİMİZ SAHADA”

Valilik olarak gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Vali Kaldırım, “Elazığımızda da huzurlu bir şekilde bayramlarını idrak edecektir. Vatandaşlarımız, camileri dolduruyorlar. Birbirlerini ziyarete gidiyor. Bütün tedbirlerimizi valilik olarak, emniyet müdürlüğümüz, jandarmamız korucularımız tüm personelimiz sahada önlemlerimizi aldık. Vatandaşlarımızın da özellikle hassiyet gösterip bayramın manevi havasına uygun olarak idrak etmelerini istiyoruz. Daha güzel günleri idrak eder yaşarız” dedi.