Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım göreve geldiği günden bu yana şehrin tanıtımı için yoğun çaba sarf ediyor. Vali Kaldırım Elazığ’ın dünyaya tanıtılması için bugüne kadar şehirde yapılmayanları yapmayı sürdürüyor. 

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım göreve başladıktan sonra Elazığ Valiliği ve ETUDER organizasyonuyla “ComeToElazığ” etiketi adı altında sosyal medya Twitter’da paylaşımlar yapılıyordu. “ComeToElazığ” hastag çalışması bu akşam da gerçekleştiriliyor.

KAMPANYA 20.23 İTİBARİYLE BAŞLADI

Kampanya kapsamında; bu kez “ElazığCiddede” hashtagi de oluşturuldu. Elazığ’ı dünyaya tanıtmak için başlatılan “ComeToElazığ” çalışması bu akşam saat 20.23 itibariyle başladı.

“ElazığCiddede” HASHTAGİ EKLENDİ

Kampanya kapsamında “ComeToElazığve “ElazığCiddede” hashtagleri atılıyor. Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın başkanlığında yapılan kampanyaya katılım oldukça yoğun oldu. Daha kampanyanın başlama saati gelmeden “ElazığCiddede” hashtagi Türkiye gündemine üçüncü sıradan girdi.

SAAT 23.00’DAN İTİBAREN DE CANLI YAYINLANACAK

Saat: 23.00’dan itibaren de “ComeToElazığ” ve “ElazığCiddede” etiketi altında yapılan paylaşımlar Kanal Fırat televizyonunda canlı yayınlanacak. Elazığ’ın gelişimi, tanıtımı ve kalkınması için her projeye destek veren Kanal Fırat televizyonu “ComeToElazığ” ve “ElazığCiddede” kampanyasına da destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu “Son Baskı” programının ilk bölümü “ComeToElazığ” ve “ElazığCiddede” kampanyasına ayrılacak. Saat 23.00’da Kanal Fırat televizyonunda başlayacak olan programda Twitter’dan yapılan paylaşımlar canlı olarak ekranlara getirilecek. 

Haydi Elazığ şehrin tanıtımı için Twitter’da “ComeToElazığ” ve “ElazığCiddede” paylaşımları yapalım.