Elazığ Van’da Tanıtılacak

Tarihi ve kültürel mirasıyla Harput, Hazar Gölü ve Batık Şehir, Keban Çırçır Şelalesi, Hazarbaba Dağı ve Kayak Merkezi, Golan Kaplıcaları ile tarihin ve güzelliklerin bir arada olduğu “Huzur Adası Elazığ” 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Van Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde tanıtılacak.

Elazığ Van’da Tanıtılacak

Elazığ’ın yıllardır kanayan yarası tanıtılamamasıydı…

Ve sonunda Elazığ tabularını yıktı, hem yurt içinde hem de yurt dışında tanıtılmaya başlandı.

HUZUR ADASI ELAZIĞ” BU FUAR’DA TANITILACAK

Bu kapsamda turizm profesyonelleri, sektör çalışanları ve tatilcilerin artan ilgisiyle her geçen yıl büyüyen, 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Van Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Van Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tarihi ve kültürel mirasıyla Harput, Hazar Gölü ve Batık Şehir, Keban Çırçır Şelalesi, Hazarbaba Dağı ve Kayak Merkezi, Golan Kaplıcaları ile tarihin ve güzelliklerin bir arada olduğu “Huzur Adası Elazığ” bu Fuar’da tanıtılacak.

27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde 8. Kez gerçekleşecek olan Fuar’da Elazığ’ın 40 m²’lik standı, Elazığ’ın doğal güzelliklerinin ve tarihi mekânlarının bulunduğu posterlerle süslenecek. Stantta fuar süresince ziyaretçilere hazırlanan Elazığ tanıtım CD’si, broşür, harita, posterler dağıtılacak, yöresel yiyecek ve içeceklerimiz standı ziyaret edenlere ikram edilecek.

Elazığ’ın özellikle son yıllarda sağlık sektöründe göstermiş olduğu gelişme ve başarıların özellikle Irak, İran, Pakistan gibi orta doğu ülkelerine tanıtımı yapılacak.

Fuar boyunca Elazığ’ı tüm yönleriyle tanıtılarak turizm işletmelerimiz ile tur operatörleri ile sektör yatırımlarıyla görüş alış verişinde bulunulacaktır. İlimizin turizm alanındaki yerini geliştirip geliştirecek imkanlar ve fırsatlar sunup; fuarın resmi açılışı 27 Eylül 2018 tarihinde saat 11.00’de gerçekleştirilecek.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2018, 11:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Vedat
Vedat - 5 yıl Önce

Elazığ'ın en büyük tanıtım aracı Elazığspor dur. Gerisi hikaye

SIRADAKİ HABER

banner137