“Elazığ ve Malatya İçin Koşturmaya Devam Edeceğiz”

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Malatya’daki ziyaretlerinin ardından Ankara’ya gitmek üzere Elazığ Havalimanına geldi. Bakan Tüfenkci, “Elazığ ve Malatya için koşturmaya devam edeceğiz” dedi.

“Elazığ ve Malatya İçin Koşturmaya Devam Edeceğiz”

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Malatya’daki ziyaretlerinin ardından Ankara’ya gitmek üzere Elazığ Havalimanına geldi.

“YAPILAN TETKİKLERDE BİR SIKINTI ÇIKMADI”

Geçtiğimiz günlerde Ankara’dan Malatya’ya gelirken uçakta bir rahatsızlık geçiren Bülent Tüfenkci Malatya’da hastaneye kaldırılmıştı. Tüfenkci, “Bir stres ve yorgunluktan Malatya uçağında gelirken baygınlık geçirdik. Ama çok şükür yapılan tetkiklerde, anjiyoda bir sıkıntı çıkmadı hamt olsun.” İfadelerini kullandı.

“HEM ELAZIĞ HEM MALATYA İÇİN, HEM MEMLEKET İÇİN KOŞUŞTURACAĞIZ”

Hem Elazığ için hem de Malatya için koşturmaya devam edeceklerini belirten AK Parti MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, “Hem Elazığ hem Malatya için, hem memleket için koşuşturacağız. İnşallah toparlanıyor. Hükümetimizin almış olduğu tedbirlerin faydalarını görüyoruz. İnşallah ben inanıyorum yıl sonunda ve 2019’da çok daha iyi olacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 5 yıl Önce

yalan uuuuuuuuuuuu elazığın hakkını rabbim akp den sorsun inşAllah

SIRADAKİ HABER

banner137