Elazığ Yeni Haber 2 Yaşında

Elazığ'ın internet haber sitelerinden olan elazigyenihaber.com, ikinci yayın yılını kutluyor. Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı İmtiyaz Sahibi Erhan Bahçeci yaptığı açıklamada, “Çıktığımız bu yolda hiç kimseden bir menfaat beklemeden, direk okuyucu merkezli bir internet haber sitesi olmayı kendimize şiar edindik” dedi.

Elazığ Yeni Haber 2 Yaşında

2018 Mayıs ayında, 'Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı' bünyesinde yayın hayatına başlayan ve bu sene 2. yayın yılını geride bırakan elazigyenihaber.com, ikinci yayın yılını kutluyor

Hızlı, doğru ve tarafsız yayıncılık ilkesi ile kısa sürede okuyucularının güvenini kazanan elazigyenihaber.com, yenilenen web tasarımı, görsel tasarım, özel haberler, köşe yazıları, güncel ve son dakika gelişmeleriyle internet medyacılığında kısa sürede önemli mesafe kat etti.

Hayatın her alanından haberlerle okuyucularına ulaşan elazigyenihaber.com en çok takip edilen haber siteleri arasında üst sıralarda yer aldı.

YENİ NESİL GAZETECİLİKTE ÖRNEK BAŞARI

Hızla değişen haberleşme alanında çağın gerektirdiği teknolojik donanım ve altyapıyla hizmetlerini sürdüren elazigyenihaber.com, başarılı çalışmalarıyla yeni nesil gazetecilikte örnek teşkil eden medya yayıncılığı sergilemeye devam ediyor.

DEPREM VE KORONA HABERLERİNİ ANINDA ULAŞTIRDI

Okuyucular, Elazığ ve ülke gündemindeki gelişmeleri elazigyenihaber.com'dan almaya devam ediyor.

Güncel haberleri anında okuyucusuna ulaştırma başarısını gösteren elazigyenihaber.com, Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem ve dünyayı etksisi altına alan Koronavirüs salgınında yaşanan gelişmeleri doğru ve hızlı paylaşarak habercilikte önemli başarıya imza attı.

BAHÇECİ: İKİ YIL GİBİ BU KISA SÜRE İÇERİSİNDE ÇOK İYİ BİR NOKTAYA GELDİK

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı İmtiyaz Sahibi Erhan Bahçeci yaptığı açıklamada, “İnternet Haberciliğinin Yeni Yüzü sloganıyla yola çıktığımız elazigyenihaber.com haber sitemiz ikinci yaşına girdi. Çıktığımız bu yolda hiç kimseden bir menfaat beklemeden, direk okuyucu merkezli bir internet haber sitesi olmayı kendimize şiar edindik. elazigyenihaber.com olarak işini en iyi şekilde yapmaya gayret gösteren, kalemimizi, haberlerimizi doğrudan, adaletten, halktan ve Hak’tan ayırmadan, şehrimizin ve ülkemizin menfaatlerini her zaman ön planda tutmayı gayret eden bir haber sitesi olmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimizin desteğiyle iki yıl gibi bu kısa süre içerisinde çok iyi bir noktaya geldik. Bizlere bu gururu yaşatan, her zaman desteklerini bizlerden esirgemeyen tüm okuyucularımıza ve Elazığ kamuoyuna çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2020, 15:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137