Elazığ Yeni Haber Birinci Yılını Kutluyor

Elazığ’da internet medyacılığında hizmet veren elazigyenihaber.com birinci yılını kutluyor.

Elazığ Yeni Haber Birinci Yılını Kutluyor

2018 yılında yayın hayatına başlayan ve Elazığ’da internet medyacılığı alanında Elazığ’da en fazla takip edilen haber siteleri arasına girmeyi başaran elazigyenihaber.com birinci yılını kutluyor.

Kuruluşundan bu yana şehrin menfaatleri doğrultusunda habercilik anlayışını sürdüren, yaptığı özel tasarımlarıyla kısa süre içerisinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran, Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı bünyesinde faaliyetini sürdüren elazigyenihaber.com internet sitesi Elazığ’la ilgili gelişmeleri, son dakika haberleri ve paylaşımları anında okuyucularıyla buluşturmaya devam ediyor.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığından yapılan açıklamada; “İnternet Haberciliğinin Yeni Yüzü sloganıyla yola çıktığımız elazigyenihaber.com haber sitemiz birinci yaşına girdi.

Çıktığımız bu yolda hiç kimseden bir menfaat beklemeden, direk okuyucu merkezli bir internet haber sitesi olmayı kendimize şiar edindik. elazigyenihaber.com olarak işini en iyi şekilde yapmaya gayret gösteren, kalemimizi, haberlerimizi doğrudan, adaletten, halktan ve Hak’tan ayırmadan, şehrimizin ve ülkemizin menfaatlerini her zaman ön planda tutmayı gayret eden bir haber sitesi olmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimizin desteğiyle bir yıl gibi bu kısa süre içerisinde çok iyi bir noktaya geldik. Bizlere bu gururu yaşatan, her zaman desteklerini bizlerden esirgemeyen tüm okuyucularımıza ve Elazığ kamuoyuna çok teşekkür ediyoruz.” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137