Elazığ’a Atanan Öğretmenler Karşılandı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Elazığ’a ataması yapılan 159 öğretmen, Eğitim-Bir-Sen yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Elazığ’a Atanan Öğretmenler Karşılandı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 18 Martta yapılan ataması yapılan öğretmenlerden Elazığ’a atanan 159 öğretmenlerin bilgilendirilmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Eğitim Bir Sen tarafından stant açıldı.

Farklı şehirlerden kente gelen öğretmenleri karşılayan sendika yönetim kurulu üyeleri, öğretmenlere hediye paketi vererek ulaşım, konaklama ve barınma imkanları açısından yardımcı olduğu belirtildi.

Açılan standı ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ise yeni atanan öğretmenlerin ilde eğitimine katkı sunacağını belirterek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
metin
metin - 4 yıl Önce

bu görüntüler bize malum örgütün üniversite sınavını yeni kazanan öğrencileri otogarlarda karşılamasını hatırlattı.. keşke bu davranışınızın altında insani ve vicdani bir yaklaşım görebilsek. ama nafile. göreve başlar başlamaz "bizim sendikaya üye olun" diye ararsınız.

Serkan
Serkan - 4 yıl Önce

Gelir gelmez daha gözlerini açmadan sendika üye formunu dayamışlardır.Öğretmen olarak utandık size üye olmaktan.

Serkan
Serkan - 4 yıl Önce

Sarı sendikanın eğitime ve öğretmenlere özlük haklarımıza ne gibi katkısı olmuştur.Sendika üyelerini kelle hesabı olarak görmekte.Ne zaman üyelerinin hakları için savunur tekrar üye oluruz.Bu şekilde belli bir siyasi çizginin değnekçisi gibi davranırsa ülkeye de millete de külfet olmaktan öteye geçemez.

.
. - 4 yıl Önce

Önce maske takmasını öğrenin.4 ay oldu bu ülkede maske takmasını öğrenmediniz. Maske burunu kapatmalı. Hastalık solunumla bulaşıyor. Öğretmene öğretin. Solunum organı burundur. Burnunun kapatılması gerekir.

Zzzz
Zzzz @. - 4 yıl Önce

Kardeş bayan öğretmene diyor tlf la konuşana değil

:-)
:-) @. - 4 yıl Önce

sakin ol şampiyon adam telefonla konuşuyor yüklenme hemen

Karaca
Karaca - 4 yıl Önce

Karsilamanin amaci ne!

Karaca
Karaca - 4 yıl Önce

Boyle bir haberin yapilmasinin amaci ne haber yapikacak baska konu bulnamadimi.

SIRADAKİ HABER

banner137