Elazığ Tanıtım Günleri için Ankara’da bulunan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatör Vekili İ. Sertaç Yılmaz, Tanıtım Günlerinin Elazığ için büyük fırsat olduğunu vurguladı.

4 Ekim tarihinde Ankara’da başlayan ve 8 Ekim’e kadar devam edecek olan Elazığ Tanıtım Günlerindeki Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatörlüğü standı büyük ilgi görüyor.

Tanıtım Günlerine katılan çok sayıda ziyaretçinin uğradığı stantta kurum hakkında bilgiler verdiklerini aktaran Koordinatör Vekili İ. Sertaç Yılmaz, “Geçtiğimiz günlerde Elazığ’da düzenlenen Tarım Fuarının ardından Tanıtım Günlerine de kurum olarak katıldık. Elazığ’ın kalkınması ve gelişmesi için yapılacak her türlü organizasyona kurum olarak katılıyoruz, katılmaya da devam edeceğiz. Bu tür organizasyonlar şehirlerin tanıtımı açısından çok önemli. Ben bu Tanıtım Günlerinin Elazığ için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Elazığ’ın her köşesinden çok sayıda tanıtım ürünü burada sergileniyor. Bizler de tanıtımı yapılan ürünlerin desteklenmesi ve işletilmesiyle daha da geliştirilmesi için kurum olarak yaptığımız çalışmaları ziyaretçilerle paylaşıyoruz. Kurum standında yaptığımız yüz yüze görüşmelerle yatırımcıları Elazığ’a davet ediyor, Elazığ’ın sahip olduğu potansiyelleri yatırımcılara aktarıyoruz. Görüşmelerimiz gayet verimli geçiyor ve olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu tür etkinliklerin kısa ve orta vadede Elazığ’a önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyorum. Ben Tanıtım Günlerinin düzenlenmesinde emeği geçenleri buradan bir kez daha kutluyor, standımızı ziyaret eden yetkililerimize ve yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.