Elazığ’a Yapılacak Yatırım Anlatıldı

AK Parti 6. olağan kongresi için şehrimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Borsası Başkanı Dumandağ ve Elazığ’a hayvancılık üzerine yatırım yapacak Arabistanlı İş Adamı Muhammed Salah Balbey’i kabul ederek yaptıkları yatırımdan dolayı teşekkür etti.

Elazığ’a Yapılacak Yatırım Anlatıldı

Ak Parti 6. Olağan kongresi için şehrimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrenin yapılacağı salonun girişinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tarafından Borsa Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Arabistanlı ortaklarının Elazığ da Hayvancılık alanında ortak bir yatırım yapacaklarından haberdar edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Ticaret Borsa Başkanı Dumandağ ve Arabistanlı ortağı Muhammed Salah Balbey’i kabul ederek, yaptıkları bu ortak girişim ve yatırımdan dolayı tebrik etti.

Elazığ Ticaret ve Borsa Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “Cumhurbaşkanımız Elâzığ’daki programının yoğunluğuna rağmen, TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlunun yapacağımız yatırımdan haberdar olmasının ardından bizleri kabul ederek yapacağımız bu hayırlı iş nedeni ile bizlere teşekkür etti, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünya için önemli çalışmalara imza atan Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum, Allah yar ve yardımcısı olsun, dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137