Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün koordinasyonunda yürütülen e-twinning faaliyetleri kapsamında Elazığ’da başarılı projeler yürüten 20 öğretmen ‘’Ulusal Kalite Etiketi ‘’ ve ‘’Avrupa Kalite Etiketi ‘’ almaya hak kazandı.

Çubukbey Anadolu Lisesi, Keban Atatürk İlkokulu, İsmet Paşa İlkokulu ve Murat İlkokulu da e-twining okulu olmaya hak kazandı.

Ulusal kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanan okul ve öğretmenler, Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk tarafından ödüllendirildi.

GÜRTÜRK: BÜYÜK BAŞARI ELDE ETMİŞLERDİR

Uzaktan eğitim sürecinde yaptıkları başarılı çalışmalar nedeni ile öğretmenlere teşekkür eden Müdür Gürtürk; “Yaşadığımız pandemi döneminin tüm zorluklarına rağmen öğretmenlerimiz uzaktan eğitim süreci ile birlikte e-twinning etkinliklerine de katılarak büyük başarı elde etmişlerdir. Diğer ülkelerde bulunan okul, öğretmen ve öğrencilerle tecrübe paylaşımı, yenilikçi eğitim politikaları gibi bir çok alanda iş birliği yaparak, hazırladıkları projelerle Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi alan tüm öğretmen ve okullarımızı tebrik ediyorum” dedi.